Meny

Lumen PY24W LED

  • LED 11W
  • 6000k kaldhvit
  • Fint til tåkelys
299,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 10+ på lager

Varenummer: 13091

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

 

14912-ul-hvit250x250.jpgLED og canbus (pæresjekk)

Pærene kalles 30w eller 60w og det er et modellnavn. Reelt forbruk er nærmere 10w og dermed vil man ha behov for å lure bilens pæresjekk (hvis din bil har dette), fordi strømforbruket er for lavt. Vi har en enkel løsning for dette, som kan kjøpes her.

 

Pæredimensjoner:

  • Total pærelengde 48 mm.
  • Fra basen til pæretupp 19 mm.
  • Diameter pærehode 24 mm

 

Produktomtaler

Vær den første til å skrive en produktomtale her:

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Lumen PY24W LED

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen PY24W LED

Flotte og moderne tåkelys

Dette er en pære som er en god bestselger og skal gi deg et flott tåkelys. De fleste velger denne pæren for å få en ekte xenonfarge, som skal matche andre xenon eller LED pærer på bilen. Her slipper du å investere i et ekte xenonsett og du får en svært enkel, og rimelig løsning. Pærene har en kelvin på 6000k og gir ett flott og moderne utseende.  

Perfekt til tåkelys

Denne typen kalles 11w og har prisme foran som sender lyset i retningen den pekes, dette gir sterkere lys fremover enn gamle LED typer. Den bruker kraftige CREE LED brikker som gir svært høy effekt. Pæretypen sprer lyset godt i reflektoren og man får en flott og moderne look. I hovedlys fungerer denne pæren dårlig fordi den ikke klarer å fokusere lyset, men i tåkelys derimot er denne perfekt. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk pære med 2 års garanti. 

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov.

Ta bare en titt her

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt