Laster...

Vi matcher våre konkurrenters priser!

Vi ønsker at kundene våre skal være trygge på å handle hos oss, og med det tilbyr vi nå prismatch. Dersom du kan kjøpe identisk vare hos en av våre konkurrenter til en lavere pris enn den du betalte hos oss innen 10 dager etter kjøpsdatoen, betaler vi deg differansen tilbake med et gavekort.

For at prismatchen skal gjelde, må varene være identiske og befinne seg i Norge på norsk nettbutikk. Du må kunne dokumentere at den lavere prisen ved å lenke til aktivt tilbud på nett, skjermdump av kampanje som ikke lengre eksisterer gjelder ikke. Differansen utbetales på et gavekort.

Prismatch gjelder ikke hvis tilbudet er merket med f.eks “begrenset antall”, “lagertømming”, “åpningstilbud”, eller dagstilbud/timestilbud. Den vil heller ikke gjelde om konkurrenten ikke har varen på lager, om det er et spesialtilbud, eller om du har fått et eget tilbud som en pakkepris, eller tilbud tilsendt på e-post.

Det skal være et allment tilgjengelig tilbud som ikke krever spesiell innlogging til portal/kundeside. Eks: Forhandlerside, kundeklubb, rabattkonto o.l.

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser