Meny

Philips X-tremeVision H4

  • 130% mer lys
  • Testvinner
  • God oppgradering
369,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 50+ på lager

Varenummer: 12342XV-S2

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Produktanmeldelse

Bra.

De virker, og gir bra lys :D Om levetiden er lang gjenstår å se.
Postet 24.06.2020 - Irene

Godt fornøyd

Veldig god oppgradering fra mine originale. Har kjørt Philips i flere år og er veldig godt fornøyd. Kjøpte fra Ekstralys fordi de var best på pris og jeg vet de er svært dyktige på det de driver med.
Postet 03.09.2018 - Sven Kristiansen

Mye tomt skryt

Jeg syns ikke levetiden på disse er noe imponerende. Den siste pæra jeg skiftet, holdt ca. 2 mil, da ble nærlyset borte, så det ble litt ubehagelig med en motorsykkel etter det hadde blitt mørkt. Men de holdt litt over en vinter på bilen, ca. 18 000 km. Dette er 9 000 km mindre enn de lover. 450 timer og en gjennomsnittsfart på 60 km/t tilsvarer 27 000 km. Philips reklamerer for 130% mer lys, men dette er bare rein løgn og fanteri. 30-40% bedre lys enn ordinære pærer er de muligens, men ikke noe mer. Så man betaler vel litt ekstra for bare tomt skryt på disse X-tremeVision :-(
Postet 06.08.2018 - Asbjørn

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Philips X-tremeVision H4

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Philips X-tremeVision H4

Halogenpærer med 130% mer lys!

Er du ikke helt fornøyd med halogenpærene på bilen din? Da vil disse pærene hjelpe deg. Den annerkjente X-tremeVision serien tilbyr denne kraftige pæren som lyser opp til 130% mer enn en standard halogenpære. Dette er perfekt for deg som ønsker mest mulig lys på bilen, eller som trenger en god oppgradering av lysene dine. Pærene er også E-merket og godkjent. 

Hva gjør pærene så bra?

Ved et enkelt pærebytte til disse pærene fra Philips, øker du effekten med hele 130%. Dette er en stor forskjell fra originale halogenpærer og de vil virkelig vil gi deg en fantastisk oppgradering av lysene dine. Det kraftige lyset fra denne pæren gir deg en bedre sikt og bedre synlighet på veien. Pærene gir deg 45m lengre kastelengde og har en fargenyanse på 3700k som vil gi et hvitere, bedre lys på din bil. Den har en forventet levetid på 450 timer og ble kåret som beste pære i 2014 og 2015. Se artikkelen fra Dinside.no HER

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk pærer. Pærene er for 12v spenning og passer utmerket for personbiler.

Philips logo

Vi har stort utvalg i xenon- og halogenpærer fra kvalitetsprodusenten Philips - anerkjent tysk kvalitet. Hver andre nybil i Europa har pærer fra Philips.

Se alt fra Philips

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt