Til supportsenteret

Ekstralys AS er en av Norges ledende bedrifter innen spesialbelysning til kjøretøy. Vi har et stort forhandlernett over hele Norge med kunder som AK Maskiner, Felleskjøpet, Mekonomen, Bilpluss, Eiksenteret, Politiet, Redningstjenester, Brannvesenet og flere av Norges største entreprenører.

 

Hvorfor handle hos oss?
Vi er distributør av Rigid Industries, Redtronic, Lazer Lamps, KC Hilites, SIM, Nitecore, Hella og produsent av Lumen Systems. Som forhandler handler du dette gjennom oss til priser din bedrift kan tjene på.

Dybvik Trading AS er selskapet bak Ekstralys og blir drevet fra våre lokaler i Gahre Næringspark 4, i Lindesnes..

Dybvik Trading ble startet i 2004, først som enkeltmannsforetak og fra 2007 som aksjeselskap. Siden oppstarten har vi drevet med xenonlys og lys til bil som vår spesialitet, med mange års erfaring i feltet tør vi kalle oss en av landets fremste eksperter på fagområdet. I 2016 ble selskapet omstrukturert og Dybvik Trading AS går over til å være et holdingselskap og driften er fisjonert ut i Ekstralys AS.

Vi er 8 heltidsansatte og flere deltidsansatte med meget stor kompetanse og erfaring med alt innen lys og vi hjelper gjerne dere underveis med tips til montering, feilsøking eller forslag til løsning av tekniske utfordringer. Vi har åpningstider fra 0800 til 1600 alle hverdager, stengt lørdag og søndag.

Les mer om Ekstralys AS her.

Les videre under bildet.

Forhandler
Vi kan tilby meget gode forhandlerløsninger;
  • Full kreditt med 14 til 30 dagers faktura.
  • Sender alle hverdager med Posten, postnord eller DHL - 1-3 dagers leveringstid.
  • Norges beste forhandlerpriser, du handler direkte fra distributør og importør.
  • Innlogging til nettbutikk med forhandlerpriser direkte på nett.
  • Vi er norsk distributør og importør av Lazer Lamps, Rigid Industries, Redtronic og SIM.

For å bli forhandler sender du mail til ekstralys@ekstralys.no eller bruk kontaktskjemaet.


 


Våre merkevarer

Rigid Industries: Du kjenner nok Rigid Industries for robuste gode LED lyskastere. Vi lagerfører de mest populære Rigid produktene og har fullt sortiment tilgjengeligfra fabrikk på rundt 24 dager. Som autorisert Rigid forhandler viser du kunden at du handler ekte produkt direkte fra fabrikk og at kunden kan føle seg trygg på at produktet er ekte vare, og at alle garantier blir ivaretatt. Rigid Indudstries selges med 5 års garanti til både bedrift og privat.
Logoen til høyre er patentert og beskyttet for deg som autorisert forhandler.

 

Lazer: Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referansemerkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskatere. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års ubetinget garanti.
Redtronic: Britiske Redtronic har siden 1983 produsert varsellys fra øverste hylle og kan skilte med hele 5 års garanti og har hele sin produksjonen i England.

Hele produktsortimentet lyser av kvalitet og fokus på godkjente varsellys systemer. Redtronic finnes i hele 42 land verden rundt og distribueres av Ekstralys i Norge.

Varsellysene er selvsagt E-merkede og godkjente for veibruk i Norge.

 

KC Hilites: Vi er stolte av å være distributøren for KC Hilites i Norge. Dette er særdeles gode LED-lykter med gode lysbilder, og har et pent utseende. KC Hilites er et amerikansk selskap som har produsert ekstralys siden 1970, og lyktene blir hovedsaklig produsert i USA.

KC Hilites gir 23 års garanti på alle sine produkter!

Her får man med andre ord virkelig kvalitet for pengene - innpakket i et godt og klassisk design.
Lumen Systems: Lumen Systems er vårt eget varemerke, der vi har håndplukket produktene som passer det norske markedet. Alt fra varsellys til xenonsystem og LED-pærer. Her er LED-pærer i alle varianter, til bruk i lanterner og i eksisterende interiørlys. Svært god oppgradering og veldig lavt strømforbruk.

 

Nitecore: Nitecore er en av verdens største og ledende produsenter av LED lommelykter, hodelykter, oppladbare batterier og batteriladere og er spesielt kjent for sin høye kvalitet og lange levetid. Produktene oser av kvalitet og Nitecore er et premiummerke uten sidestykke. Alle lommelyktene og hodelyktene leveres med hele 5 års garanti.
SIM: Sim produserer rimelige, men solide lykter i glassfiberforsterket plast med forniklet aluminiumsreflektor og polykarbonat glass. Ekstralys er norsk distributør.

 

Osram: Osram sin Nightbreaker-serie er blant markedets kraftigste halogenpærer. Osram er sammen med Philips verdens største lyspæremerke, og er anerkjente for sin Nightbreaker-serie som gir deg inntil 110% mer lyseffekt, samt inntil 20% hvitere lys.
Philips: Vi har stort utvalg i xenon- og halogenpærer fra kvalitetsprodusenten Philips - anerkjent tysk kvalitet. Hver andre nybil i Europa har pærer fra Philips.

 

Hella: Hella har levert anerkjent tysk kvalitet i flere tiår, og vil tilbyr et stort sortiment til landets kanskje beste priser.

Anbefalt for deg