H6 pære

H6W brukes i enkelte biler til posisjonslys eller parklys, interiørlys eller skiltlys. Vi har ulike H6 pærer både i LED og halogen. Dersom du er i tvil hva du skal velge må du gjerne kontakte oss.
H6 pære
Laster...
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

H6 pære

H6 pærer er en mye brukt pæretype, spesielt i nær og fjernlys på biler fra 90 tallet. Selve pærebasen er liten og halvmåneformet. Den henter strøm fra et kontaktpunkt i bunnen av pæra og fra pæras gods. Vi har en rekke forskjellige H6 pærer til alle behov.


H6 LED-kit

Hvis du er på jakt etter en god oppgradering av bilen kan et H6 LED-kit være en god løsning. De nyeste modellene har perfeksjonert lysbildet og lyser langt bedre enn for bare få år siden. De er en enkel vei til bedre lys på nærlys eller tåkelys. Til fjernlys kan du miste en del kastelengde så vi anbefaler heller en LED-bar eller et xenonsett til fjernlys. Sjekk ut H6 LED pærer her


H6 xenon kit

Xenonkit eller xenonsett til H6 er en svært populær og høyt anbefalt måte å oppgradere bilens fjernlys på. Du får minst 3 ganger sterkere lys enn originalt. Et HID-kit, som det også kalles, gir også et svært bra fokusert lys som kaster riktig lysbilde ut på asfalten. Xenosett eller xenon kit har vært førstevalget for å oppgradere bilens nærlys i mange år. Et sett fra Lumen Prosystem kan gjøre underverker med bilens nærlys. Man bytter bilens originale halogenpære til en xenonpære og kobler på en ballast. Installasjonen er ganske enkel og vi har laget en video av det her . Ved å oppgradere til xenon får du en mye bedre effekt, bedre sikt og tryggere kjøring i mørket. Det ser også utrolig bra ut på bilen med det skarpe hvite lyset, i forhold til de gulaktige pærene som kommer originalt. Ta en titt på vårt beste xenon kit her


H6 xenonlook

Xenonlook er en vanlig halogenpære med en annen type gass og et blått filter på pæreglasset. Dette gir et klarere og hvitere lys enn vanlige halogenpærer, uten å tape effekt. PAsser bra sammen med xenon eller LED 4300k. Se alle xenonlookpærer her


H6 LED pære fjernlys

Vi anbefaler ikke å bruke LED pærer til fjernlys ettersom dette gir et litt for uklart og ufokusert lysbilde. Du kan miste en del kastelengde og det er ikke helt optimalt. For å oppgradere fjernlysene bør du se på å kjøpe nye ekstralys, kjøpe et xenonsett eller Philips X-tremeVision H6 pærer. 

 

H6 lyspære Philips X-tremeVision H6 og Osram Night breaker H6

Vi har en rekke H6 pærer i alle ulike varianter. Fra de mest kjente merkene som Philips X-tremeVision H6 til Osram Night Breaker H6. Vi har long life pærer H6 og xenonlook pærer H6. Du finner alt du måtte trenge av H6 pærer her. 

 

Osram H6 LED LEDriving Bright


Selv om navnet skulle tilsi at teknologien som brukes er laser, er altså ikke det tilfelle. Foreløpig er ikke laserteknologien moden nok til å kunne brukes effektivt på bil. Det vi ser på markedet i dag er stort sett gimmiker for å skape en kunstig oppmerksomhet på produktet. Et bra produsert LED lys er det som gir best lys i dag. I fremtiden blir det spennende å se hvordan laserteknologien utvikler seg. For med laserlys vil vi ha enorm presisjon i intelligent styring av hvor lyset skal pekes i veibanen. Det er når intelligens og god styring av lyset, at laser og led bar laser blir interessant. 

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser