Chat with us, powered by LiveChat
Meny

Lumen P21W / BA15S LED

  • Hvit eller rød
  • Kraftig LED
  • Mange bruksområder
299,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 13063-H

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

LED og canbus (pæresjekk)

LED-pærer har et betydelig lavere strømforbruk enn standard halogenpærer, og kan av og til få problemer med nyere biler som har et canbus system, ofte kalt en pæresjekk funksjon. Denne funksjonen sjekker regelmessig hvor mye strøm en pære trekker, og hvis strømforbruket er for lavt tror bilen at pæren er ødelagt. Det vil derfor normalt komme en feilmelding som sier i fra om dette, og pæren kan blinke eller ikke lyse.

Hvordan løser man dette?

For å løse dette må man kompensere for strømforbruket som mangler. Dette løses enkelt med en motstand som vil øke strømforbruket til pæren. Motstand for denne pæren kan du se her: Motstand til LED-pære

Produktomtaler

Vær den første til å skrive en produktomtale her:

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Lumen P21W / BA15S LED

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen P21W / BA15S LED

LED-pærer til stopplys og kjørelys.

Denne pæren er mest brukt på stopplys og kjørelys, men den er også brukt både som parklys, skiltlys og til og med lanterne på båt. Sokkelen heter Ba15s og er rundt 15mm i diameter. LED-pæren har 13 stk kraftige LED-brikker sørger for et sterkt lys som vil være mye kraftigere enn originale glødepærer. Pærene er 9-32v og kan derfor brukes på alle kjøretøy og båter.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk pærer.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov.

Ta bare en titt her
Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt