Chat with us, powered by LiveChat
Meny

Osram LEDriving Premium W5W LED-pære

 • 6 års garanti
 • Original passform
 • Til personbil
299,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

help
6000k er kaldhvit og anbefales. 4300k er også bra, men litt varmere lys. Les mer i vår kelvin guide.
Varenummer: OS2850WW-02B-H

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

LED og canbus (pæresjekk)

LED-pærer har et betydelig lavere strømforbruk enn standard halogenpærer, og kan av og til få problemer med nyere biler som har et canbus system, ofte kalt en pæresjekk funksjon. Denne funksjonen sjekker regelmessig hvor mye strøm en pære trekker, og hvis strømforbruket er for lavt tror bilen at pæren er ødelagt. Det vil derfor normalt komme en feilmelding som sier i fra om dette, og pæren kan blinke eller ikke lyse. Merk at dette ikke gjelder for interiørlys.

Hvordan løser man dette?

For å løse dette må man kompensere for strømforbruket som mangler. Dette løses enkelt med en motstand som vil øke strømforbruket til pæren. Motstand for denne pæren kan du se her: Motstand til LED-pære

Teknisk informasjon

 • Pæretype: W5W
 • Pæresokkel: W2.1x9.5d (T10)
 • Watt: 1w
 • Spenning: 12v
 • B3 levetid: 2500 timer*
 • Tc levetid: 5000 timer*
 • Osram originalvare
 • 6 års garanti
 

*B3 og Tc er estimert levetid fra produsenten, men det er mange faktorer som spiller inn på levetid til LED-pærer. Alt fra vibrasjon til selve installasjonen kan påvirke levetiden. B3 indikerer levetiden for 97% av alle pærer produsert, mens Tc indikerer levetid på 37% av pærer produsert.

Produktomtaler

Vær den første til å skrive en produktomtale her:

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Osram LEDriving Premium W5W LED-pære

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Osram W5W LED

Kraftig LED-pære med god kvalitet

Ønsker du hvite LED lys på bilen din? Du er ikke alene. Stadig flere bytter ut originale halogenpærer med LED for å få et penere, sterkere og hvitere lys. LED har også lengre levetid, og med disse pærene fra Osram får du god kvalitet med hele 6 års garanti. Disse pærene passer ypperlig om det er parklys, skiltlys eller interiørlys du ønsker å oppgradere til LED.

Hva gjør lampen så bra?

W5W er ganske standard på de fleste biler. Du finner dem i parklys, interiørlys og skiltlys. Disse pærene kommer i fire forskjellige fargenyanser, hvor 2000k gir et gult lys, 4000k et varmhvitt lys, 6000k om du ønsker kaldhvit, eller 6800k som har mer blåskjær. Velg den fargenyansen som passer deg best, og få noen flotte, nye LED-pærer på bilen din, med høy effekt og god kvalitet.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk Osram W5W LED-pærer.

Osram logo

Osram har i mer enn 110 år vært verdensledende innen bilbelysning, og er idag blant verdens største produsenter. Faktisk er halvparten av alle passasjerbiler som blir produsert i hele verden utstyrt med OSRAM-lys. Som en Tysk produsent oser produktene av kvalitet. Osram er en markedsleder som tilbyr noen av markedets beste produkter.

Se alt fra Osram
Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt