Meny

Osram LEDriving Premium T4W LED-pære

 • 6 års garanti
 • Original passform
 • Til personbil
299,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

help
6000k er kaldhvit og anbefales. 4300k er også bra, men litt varmere lys. Les mer i vår kelvin guide.
Varenummer: OS3850WW-02B-H

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

LED og canbus (pæresjekk)

LED-pærer har et betydelig lavere strømforbruk enn standard halogenpærer, og kan av og til få problemer med nyere biler som har et canbus system, ofte kalt en pæresjekk funksjon. Denne funksjonen sjekker regelmessig hvor mye strøm en pære trekker, og hvis strømforbruket er for lavt tror bilen at pæren er ødelagt. Det vil derfor normalt komme en feilmelding som sier i fra om dette, og pæren kan blinke eller ikke lyse. Merk at dette ikke gjelder for interiørlys.

Hvordan løser man dette?

For å løse dette må man kompensere for strømforbruket som mangler. Dette løses enkelt med en motstand som vil øke strømforbruket til pæren. Motstand for denne pæren kan du se her: Motstand til LED-pære

Teknisk informasjon

 • Pæretype: T4W
 • Pæresokkel: BA9S
 • Watt: 1w
 • Spenning: 12v
 • B3 levetid: 500 timer*
 • Tc levetid: 1000 timer*
 • Osram originalvare
 • 6 års garanti
 

*B3 og Tc er estimert levetid fra produsenten, men det er mange faktorer som spiller inn på levetid til LED-pærer. Alt fra vibrasjon til selve installasjonen kan påvirke levetiden. B3 indikerer levetiden for 97% av alle pærer produsert, mens Tc indikerer levetid på 37% av pærer produsert.

Produktanmeldelse

Helt perfekt

Sterkt og klart lys, helt perfekt så langt jeg kan bedømme.
Postet 07.10.2020 - Espen

Bra produkt

Bytta ut to kart/interiør halogenlys med desse to, funka kjempe fint. Lyser sterker, lager ikkje varme og er generelt mykje betre. Plug n Play, ingen problem.
Postet 04.05.2020 - Runar

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Osram LEDriving Premium T4W LED-pære

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Osram LEDriving T4W

LED-pære med god kvalitet og høy effekt.

Ønsker du hvite LED lys på bilen din? Du er ikke alene. Stadig flere bytter ut originale halogenpærer med LED for å få et penere, sterkere og hvitere lys. LED har også lengre levetid, og med disse pærene fra Osram får du god kvalitet med hele 6 års garanti. Disse pærene passer ypperlig om det er parklys eller interiørlys du ønsker å oppgradere til LED.

Hva gjør pæren så bra?

Osram er kjent for god kvalitet og disse pærene er ingen unntak. Med lang levetid og hele 6 års garanti, får du en oppgradering som varer. Flere ønsker hvitere lys på sine biler, og her kan du velge mellom to ulike fargenyanser, 4000k for et varmhvitt lys, og 6000k for kaldhvitt lys med et hint av blåskjær.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 2 stk Osram T4W pærer.

Osram logo

Osram har i mer enn 110 år vært verdensledende innen bilbelysning, og er idag blant verdens største produsenter. Faktisk er halvparten av alle passasjerbiler som blir produsert i hele verden utstyrt med OSRAM-lys. Som en Tysk produsent oser produktene av kvalitet. Osram er en markedsleder som tilbyr noen av markedets beste produkter.

Se alt fra Osram

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt