Meny

Osram LEDriving FL pæresett

  • Kraftig LED-pærer
  • Perfekt til tåkelys
  • Pæresett
1 199,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

help
Pæretypen din bil bruker. Dette sjekker du på pæresøket vårt eller i manualen din.
Varenummer: OS67219CW-H

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon

  • Spenning: 12v
  • Lumen: 720
  • Kelvin: 6000k
  • Strømforbruk: 8,2w
  • Strømtrekk: 0,67A (@12v)
  • Garanti: 3 år
 

LED og canbus (pæresjekk)

LED-pærer har et betydelig lavere strømforbruk enn standard halogenpærer, og kan av og til få problemer med nyere biler som har et canbus system, ofte kalt en pæresjekk funksjon. Denne funksjonen sjekker regelmessig hvor mye strøm en pære trekker, og hvis strømforbruket er for lavt tror bilen at pæren er ødelagt. Det vil derfor normalt komme en feilmelding som sier i fra om dette, og pæren kan blinke eller ikke lyse.

Hvordan løser man dette?

For å løse dette må man kompensere for strømforbruket som mangler. Dette løses enkelt med en motstand som vil øke strømforbruket til pæren. Motstand for denne pæren kan du se her: Motstand til LED-pære

Produktanmeldelse

Vær den første til å skrive en produktanmeldelse her:

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Osram LEDriving FL pæresett

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Osram LEDriving FL LED-pærer

Plug & play pæresett fra anerkjente Osram

Er du lei av de gule tåkelysene på bilen din? Da er disse pærene noe for deg. Få skikkelig moderne tåkelys med et enkelt pærebytte. Denne pæren gir et flott perlehvit lys som passer perfekt med andre LED eller xenonprodukter. Pærene har lik passform som originalpærer, og er derfor svært enkle å bytte ut.

Perfekt som kjørelys

Disse pærene er perfekt for å matche fargen til andre LED eller xenonprodukter på bilen. Pærene er svært kraftige som gjør de godt synlige på dagtid, og er derfor ypperlige som kjørelys på dagen. Osram er kjent for å levere markedsledende kvalitet på sine produkter, og her er ingen unntak. Pærene leveres derfor med hele 3 års garanti, slik at du kan kjøre problemfritt i årevis.

Perfekt til tåkelys

Disse pærene er tiltenkt til bruk i tåkelys, og bør ikke brukes i hovedlyktene. Pærene er designet for å gi et flott utseende, og gjøre bilen godt synlig på dagtid og kveldstid. Pærene vil derimot ikke være en god oppgradering av nærlys eller fjernlys, og er derfor ikke anbefalt.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk Osram LEDriving FL LED-pærer.

Osram logo

Osram har i mer enn 110 år vært verdensledende innen bilbelysning, og er idag blant verdens største produsenter. Faktisk er halvparten av alle passasjerbiler som blir produsert i hele verden utstyrt med OSRAM-lys. Som en Tysk produsent oser produktene av kvalitet. Osram er en markedsleder som tilbyr noen av markedets beste produkter.

Se alt fra Osram

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt