Laster...

Osram LEDriving FL pæresett

Rating:
80 % of 100
  • Kraftig LED-pærer
  • Perfekt til tåkelys
  • Pæresett

Inkl. mva

Ikke på lager
Lukk
Varenummer
OS67219CW-H

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

Osram LEDriving FL pæresett

Plug & play pæresett fra anerkjente Osram

Er du lei av de gule tåkelysene på bilen din? Da er disse pærene noe for deg. Få skikkelig moderne tåkelys med et enkelt pærebytte. Denne pæren gir et flott perlehvit lys som passer perfekt med andre LED eller xenonprodukter. Pærene har lik passform som originalpærer, og er derfor svært enkle å bytte ut.

Perfekt som kjørelys

Disse pærene er perfekt for å matche fargen til andre LED eller xenonprodukter på bilen. Pærene er svært kraftige som gjør de godt synlige på dagtid, og er derfor ypperlige som kjørelys på dagen. Osram er kjent for å levere markedsledende kvalitet på sine produkter, og her er ingen unntak. Pærene leveres derfor med hele 3 års garanti, slik at du kan kjøre problemfritt i årevis.

Perfekt til tåkelys

Disse pærene er tiltenkt til bruk i tåkelys, og bør ikke brukes i hovedlyktene. Pærene er designet for å gi et flott utseende, og gjøre bilen godt synlig på dagtid og kveldstid. Pærene vil derimot ikke være en god oppgradering av nærlys eller fjernlys, og er derfor ikke anbefalt.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk Osram LEDriving FL LED-pærer.

Osram logo

Osram har i mer enn 110 år vært verdensledende innen bilbelysning, og er idag blant verdens største produsenter. Faktisk er halvparten av alle passasjerbiler som blir produsert i hele verden utstyrt med OSRAM-lys. Som en Tysk produsent oser produktene av kvalitet. Osram er en markedsleder som tilbyr noen av markedets beste produkter.

Se alt fra Osram