Meny

Osram LEDriving Premium C5W LED-pære

 • 6 års garanti
 • Original passform
 • Til personbil
169,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

help
6000k er kaldhvit og anbefales. 4300k er også bra, men litt varmere lys. Les mer i vår kelvin guide.
Varenummer: OS6497WW-01B-H

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

LED og canbus (pæresjekk)

LED-pærer har et betydelig lavere strømforbruk enn standard halogenpærer, og kan av og til få problemer med nyere biler som har et canbus system, ofte kalt en pæresjekk funksjon. Denne funksjonen sjekker regelmessig hvor mye strøm en pære trekker, og hvis strømforbruket er for lavt tror bilen at pæren er ødelagt. Det vil derfor normalt komme en feilmelding som sier i fra om dette, og pæren kan blinke eller ikke lyse. Merk at dette ikke gjelder for interiørlys.

Hvordan løser man dette?

For å løse dette må man kompensere for strømforbruket som mangler. Dette løses enkelt med en motstand som vil øke strømforbruket til pæren. Motstand for denne pæren kan du se her: Motstand til LED-pære

Teknisk informasjon

 • Pæretype: C5W
 • Pæresokkel: SV8.5-8
 • Watt: 1,3w
 • Spenning: 12v
 • B3 levetid: 2500 timer*
 • Tc levetid: 5000 timer*
 • Osram originalvare
 • 6 års garanti
 

*B3 og Tc er estimert levetid fra produsenten, men det er mange faktorer som spiller inn på levetid til LED-pærer. Alt fra vibrasjon til selve installasjonen kan påvirke levetiden. B3 indikerer levetiden for 97% av alle pærer produsert, mens Tc indikerer levetid på 37% av pærer produsert.

Produktanmeldelse

Baggasjeromlys

Byttet ut nokre gamle interiør halogen pærer eg hadde i baggasjerommet. Gjekk veldig lett og gir eit mykje betre lys, pluss det avgir ikkje samme varmen som halogen pæren gjør.
Postet 23.05.2020 - Runar

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Osram LEDriving Premium C5W LED-pære

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Osram C5W LED

LED-pærer med god effekt

Ønsker du hvitere lys i skiltlysene dine? eller pærer med lengre levetid i interiørlys? Da kan du bruke C5W pæren fra Osram. Ved å bytte ut dine originale halogenpærer til disse i LED, får du ett godt oppgradert lys med høy effekt. Du kan også velge mellom en kaldhvit farge i 6000k, eller varmhvit i 4000k. 

Hva gjør pæren så bra?

Disse pærene går også under navnene bananpærer og pinolpærer. De blir mye brukt i skiltlys og interiørlys. Osram er kjent for sin gode kvalitet og pærene har hele 6 års garani. Dette er pærer med lang levetid og en svært god effekt. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk Osram C5W LED-pære

Osram logo

Osram har i mer enn 110 år vært verdensledende innen bilbelysning, og er idag blant verdens største produsenter. Faktisk er halvparten av alle passasjerbiler som blir produsert i hele verden utstyrt med OSRAM-lys. Som en Tysk produsent oser produktene av kvalitet. Osram er en markedsleder som tilbyr noen av markedets beste produkter.

Se alt fra Osram

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt