Laster...

Osram Dashcam ROADSIGHT 50

  • 140-graders objektiv
  • GPS og hastighets funksjon
  • Parkeringsmodus
Spesialpris 1439 ,- Vanlig pris 1799 ,-

Inkl. mva

5+ På lager
Varenummer
OSORSDC50

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Garanti: 2 år
  • Bruksområde: Tilbehør
  • Strømkontakt: Sigarettenner

Osram Dashcam ROADSIGHT 50

Dashcam av høy kvalitet fra Osram

Osram Dashcam ROADSIGHT 50 gir deg trygghet i trafikken, men også når du står parkert. Spor kjøretøyets posisjon og hastighet med GPS-funksjonen. Med en full 1440p 30fps-oppløsning og 140-graders objektiv, får du opptak av høy kvalitet hvor man enkelt fanger opp nummerskilt og veiskilt. Med WiFi- og OSRAMconnect kompatibilitet får du enkelt tilgang til opptak og bilder du kanskje trenger i fremtiden.

Hva gjør produktet så bra?

Man kan slå på parkeringsmodus når bilen din står parkert, for å registrere alt som skjer innenfor 140° synsfelt. Opptak kan lagres automatisk fra dashcam når en kollisjon inntreffer for å ha bevis for senere bruk. Spar opptil 128 GB med opptak med et SD-kort. SD-kort medfølger ikke.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 1 stk Osram Dashcam ROADSIGHT 50 med et magnetfeste og verktøy for å enkelt kunne ta kameraet av magnetfestet etter montering.

Osram logo

Osram har i mer enn 110 år vært verdensledende innen bilbelysning, og er idag blant verdens største produsenter. Faktisk er halvparten av alle passasjerbiler som blir produsert i hele verden utstyrt med OSRAM-lys. Som en Tysk produsent oser produktene av kvalitet. Osram er en markedsleder som tilbyr noen av markedets beste produkter.

Se alt fra Osram
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser