Meny

Osram D3S Night Breaker Laser 200%

  • 200% mer lys
  • Enkelt pærebytte
  • God oppgradering
1 659,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 20+ på lager

Varenummer: OS66340XNL

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Produktanmeldelse

Absolutt en oppgradering

Kjøpt med 500,- i avslag. Fortsatt dyre men til en 18 mod. Superb er det en oppgradering fra originale pærer. Som vanlig superrask levering og topp kundeservice hos Ekstralys.
Postet 11.01.2021 - Kjell Erik

Over all forventning!

Disse var en utrolig bra oppgradering fra de originale! Både nær- og fjernlys. Og i tillegg en fantastisk service fra Ekstralys
Postet 16.03.2020 - Anders

Fantastisk godt lys!

Var ganske skeptisk til om de i hele tatt gav bedre lys enn f.eks standard Osram pærene min bil ble levert med. Så jeg sammenliknet disse med helt nye OEM Osram D3S pærer og det er ingen tvil om at disse er verdt pengene. Mye klarere og hvitere nærlys. Kaster lys noe lenger sammenliknet med standard pærer, kommer selvfølgelig ann på tilstanden til lampene på bilen. (matte glass, steinsprut osv). Alt i alt godt fornøyd.
Postet 11.02.2020 - EB

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Osram D3S Night Breaker Laser 200%

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Osram D3S Night Breaker Laser 200%

Xenonpære med inntil 200% mer lys!

Er du ikke helt fornøyd med xenonlysene på bilen din? Xenonpærene Night Breaker Laser fra Osram vil garantert rette på det. Med et enkelt pærebytte får du en effektøkning på opptil 200% og opptil 20% hvitere lys. En perfekt løsning for deg som ønsker en solid oppgradering og mest mulig ut av xenonlysene på bilen din.

Hva gjør pærene så bra?

Her får du opptil 200% mer lys fra dine gamle xenonpærer med et enkelt pærebytte. Dette er en stor forskjell fra standard xenonpærer, og de vil virkelig vil gi deg en fantastisk oppgradering av lysene. Det å bytte xenonpærer er faktisk like enket som å bytte en tradisjonell glødepære, og noe enn hver kan gjøre selv. Det kraftige lyset fra denne pæren gir deg en bedre sikt og bedre synlighet på veien. Pæren er også E-merket og godkjent og leveres med 2 års garanti. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk Osram Xenarc D3S Night Breaker Laser 200% xenonpære.

Osram logo

Osram har i mer enn 110 år vært verdensledende innen bilbelysning, og er idag blant verdens største produsenter. Faktisk er halvparten av alle passasjerbiler som blir produsert i hele verden utstyrt med OSRAM-lys. Som en Tysk produsent oser produktene av kvalitet. Osram er en markedsleder som tilbyr noen av markedets beste produkter.

Se alt fra Osram

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt