Laster...

Osram Batterilader 904 4A

  • Til 6V og 12V kjøretøy
  • 4A smart batterilader
  • Flertrinns ladesyklus
549 ,-

Inkl. mva

5+ På lager
Varenummer
OSOEBCS904

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Garanti: 2 år
  • Bruksområde: Tilbehør
  • Spenning: 12 V

Osram Batterilader 904 4A

Vedlikeholder og lader kjøretøyets batteri

Osram Batterilader 908 er en 4A batterilader som lader og vedlikeholder batteriet til både 6V og 12V kjøretøy inkludert de fleste biler, motorsykler og små kjøretøy.

Hva gjør batteriladeren så bra?

Batteriladeren fra Osram vedlikeholder og lader kjøretøyets batteri gjennom en 7-trinns ladesyklus ved å trykke på en knapp for litiumbatterier, og har en 9-trinns syklus for AGM-batterier. Den har en digital LCD-skjerm for å gjøre ting enkelt selv i dårlig lys. Batteriladeren har en rekke sikkerhetsfunksjoner, inkludert omvendt polaritet og kortslutningsbeskyttelse, og den skifter til langsiktig vedlikeholdsmodus når kjøretøyets batteri er fullt.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 1 stk Osram Batterilader 908, ladekabler til bilbatteri med klemmer eller o-ringterminaler for enkel tilkobling.

Osram logo

Osram har i mer enn 110 år vært verdensledende innen bilbelysning, og er idag blant verdens største produsenter. Faktisk er halvparten av alle passasjerbiler som blir produsert i hele verden utstyrt med OSRAM-lys. Som en Tysk produsent oser produktene av kvalitet. Osram er en markedsleder som tilbyr noen av markedets beste produkter.

Se alt fra Osram
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser