Meny

Om Ekstralys AS

Vi jobber hardt, hver eneste dag, for å tilby deg de spennende lysproduktene du finner i nettbutikken vår. Vi er stolte av å være norsk distributør og importør av de sterke internasjonale merkevarene Rigid Industries, Redtronic og Lazer Lamps som produseres i USA og England. Siden 2004 har vår lidenskap for lys spredt seg til norske forhandlere og sluttkunder over hele landet. Vi er en trygg og solid leverandør av belysning med et velfylt lager på Norges sydspiss, Lindesnes.

På telefon og epost møter du Andreas og Aina som hjelper deg med å finne riktig produkt og bestillinger. På lageret finner du Judit som hurtig og effektivt sender deg produktene, mens Thomas og Svein jobber hver eneste dag for å forbedre vår tilstedeværelse i alle aktuelle kanaler og skaper alt vårt fantastiske design og våre produktvideoer.


Kort om Ekstralys

Ekstralys AS er selskapet bak Ekstralys og blir drevet fra våre lokaler i Gare Næringspark 4, i Lindesnes.

Dybvik Trading ble startet i 2004, først som enkeltmannsforetak og fra 2007 som aksjeselskap, i 2016 er driften fisjonert ut til Ekstralys AS Siden oppstarten har vi drevet med lys som vår spesialitet og med mange års erfaring i feltet tør vi kalle oss en av landets fremste eksperter på fagområdet.

Vi er 11 heltidsansatte og flere deltidsansatte. Vi har åpningstider fra kl 08.00 til 16.00 alle hverdager, stengt lørdag og søndag.

Åpningstider og kontaktinformasjon

Åpningstider:
Mandag – fredag: 08.00 – 16.00
Lørdag og søndag stengt

Telefon: 9777 8000
Epost: ekstralys@ekstralys.no

Post og besøksadresse:
Ekstralys AS
Gahre Næringspark 4
4521 Lindesnes

Org nr: NO 916 503 555 MVA


AMV velger Ekstralys.no og Rigid Industries

Andersen Mek. Verksted i Flekkefjord, med sine 140 ansatte, leverer maskiner og rigger til tunell- og gruvesegmentet i offshore-industrien, med 150 års erfaring. Når det kommer til lysutstyr, rigges maskinene hovedsaklig med lamper fra Rigid Industries, levert av oss. Lampene går gjennom de røffeste tenkelige forhold og får juling uten sidestykke, og her er Rigid virkelig gode, kanskje de beste i klassen. Vi jobber tett med AMV for å sikre at Rigid fortsetter å utvikle seg og sikre sin posisjon i markedet som et kvalitetssymbol for LED-teknikk.

Hva våre kunder sier om oss

Fantastisk å handle av dere. Hadde alle vært som dere, så hadde det vært flott å drive med delehandel.

Fredrik Glimsdal
bilforhandler

Kjøpte i 2006 et xenonsystem fra Ekstralys og det må være noen av de første produktene vi bestilte til Nord Troms Bil As. Må si det har vært imponerende kvalitet, og at det har holdt i 8 år nå.

Ture Andersen
Nord Troms Bil

Anbefaler denne butikken på sterkeste. Bedre service skal man lete lenge etter.

Christoffer Nilsen
privatkunde

Fantastisk! 11 minutter! Det var rask respons og god respons. Dere har tydeligvis skjønt hvor viktig god kundebehandling er. Hvis jeg får muligheten skal jeg anbefale dere som leverandør.

Sverre Melvær Øgaard
privatkunde

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt