Laster...

Hvordan montere ekstralys?

En kort introduksjon til hvordan dette monteres. For utfyllende guide, sjekk bloggen vår her . Ellers aldri nøl med å ta kontakt med oss. 

Noe å feste lykten på 

Det vanligste er å bruke en skiltbrakett  og feste lykta på denne i området rundt skiltet. Se hvor du ønsker å montere ekstralyset og finn en brakett som passer din type montering. Velger du skiltbrakett, så skrur man av skiltet på bilen, og skrur fast skiltbraketten på baksiden av skiltet, før man henger tilbake skiltet. Veldig mange velger å felle inn LED-bar i grillen. Da bruker man også en brakett, og kutter bort noe av grillen og fester LED-bar inne i bilens grill. Veldig pent! 

Bildet viser skiltbrakett på topp av skilt som fungerer både til lykter og til LED-bar. Bildet viser også innfelt montering ved bruk av Lumen V1 brakett

 

Gi lykten strøm

Du trenger et relesett for å gi lykten strøm. Dette kobler du på bilens batteri og på ekstralyset. Og til slutt gir du releet styrestrøm fra bilens originale fjernlys. En styrestrøm vil åpne releet og sende strøm fra batteriet ut til ekstralyset. Ekstralysene vil da slå seg på sammen med bilens orginale fjernlys. Enkelte biler trenger også en styrestrømsgiver. Dette er en boks som leser bilens signaler og oversetter dette til vanlig strøm som styrer releet. Les mer om dette på bloggen eller på styrestrømsguiden.

Dette er hele prinsippet på hvordan du monterer ekstralys. Sjekk bloggen for mer utfyllende informasjon.

Kanskje du heller vil at noen andre skal gjøre det for deg? Ta kontakt med oss, så setter vi deg i kontakt med en av våre 800 forhandlere rundt om i Norge. 

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser