Strands

Strands Lighting Division er et svensk selskap som utvikler gode lysprodukter for bil og tungtransport. Strands tilbyr et mangfold av LED-bar, ekstralys, markeringslys, varsellys og arbeidslys og har et stort sortiment av lysutstyr til biler og lastebiler. Alle Strands produkter leveres med begrenset 3 års garanti.
Strands
Laster...

1 Produkt

per side
Angi stigende retning
Filtrert etter
 1. Kastelengde
  1 til 699 meter
 2. Spenning
  12 V
Filter
Flere filter
 1. Strands Dark Knight Intense 9" fjernlys
  Strands Dark Knight Intense 9" fjernlys
  • Med posisjonslys
  • 629 meter kastelengde
  • 14000 lumen
   3 199,-
   

1 Produkt

per side
Angi stigende retning

Strands Lighting Division

Strands Siberia DR 22 og Strands DR22

Strands kanskje mest populære ekstralys eller fjernlys er Strands Siberia DR 22 eller Strands Siberia DR22. Vi som har kjørt test av Strands LED av Strands SR22 vet at det er en heftig LED bar til en rimelig penge.

Strands Night Ranger

En annen svært populær lykt fra Strands er Strands Siberia Night Ranger som er et rundt fjernlys med høy effekt. Strands har ofte svært lekre posisjonslys på sine fjernlys og arbeidslys, som gir dem et unikt preg i trafikken. Oransje markeringslyset på Strands ledbar er nok ikke godkjent, men det er en fin effekt likevel til de som velger å kjøre med det på sitt led fjernlys.

Strands prisjakt

Best pris eller prisjakt på Strands led bar finner du hos Ekstralys med sin prismatch. Og ikke minst har vi en kundeservice som tar vare på deg om du får problemer eller fukt i din Strands LED lys.

Strands forhandler Norge Sverige

Nettsiden til Strands ekstralys er strands.se men de selger kun til forhandlere, så du kan ta en titt på nettsiden deres og handle fra Ekstralys når du har funnet modellen du liker. Vi er Strands forhandler i Norge

Strands Nuuk slim led bar

Strands Nuuk slim led bar er en fin LED bar som fungerer godt som fjernlys på bil. Velg denne dersom du vil ha en billig lyskaster på din bil. Den har en ganske konsentrert lyskjegle.

Strands markeringslys

Strands har også et pent utvalg markeringslys vi kan skaffe på bestilling. For øvrig utvalg av markeringslys kan du ta en titt på vårt fulle utvalg av

Strands Siberia

Strands Siberia er Strands mestselgende LED bar serie. Den har et karakteristisk oransje parklys som kjennetegner Strands. Selv om dette ikke er lovlig å kjøre med, er det utrolig pent på veldig mange kjøretøy.
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser