Nitecore

Nitecore er en av verdens største og ledende produsenter av LED lommelykter, hodelykter, oppladbare batterier og batteriladere og er spesielt kjent for sin høye kvalitet og lange levetid. Produktene oser av kvalitet og lommelyktene og hodelyktene leveres med hele 5 års garanti.
Nitecore
Laster...

1 Produkt

per side
Angi stigende retning
 1. Nitecore TM9K LED lommelykt
  Nitecore TM9K LED lommelykt
  Rating:
  100%
  • 9500 lumen
  • 268m kastelengde
  • Kraftig LED lommelykt
   2 299,-
   

1 Produkt

per side
Angi stigende retning

Nitecore

Nitecore er en av verdens største og ledende produsenter av LED lommelykter, hodelykter, oppladbare batterier og batteriladere og er spesielt kjent for sin høye kvalitet og lange levetid. Produktene oser av kvalitet og Nitecore er et premiummerke uten sidestykke.

Nitecore Lommelykter

Etter vår mening er Nitecore øverst på tronen av lommelykter og oppladbar led-lommelykt i Norge per dags dato. Enorm lysstyrke og kraftig led lommelykt, godt oppladbart batteri med bransjens nyeste standard 18650 batteri, som gir lett tilgang til nye batterier i fremtiden og ekstra batterier om du trenger det. De er støtsikre og noen virkelig fantastiske kvalitetslykter.

Er du på jakt etter en Kraftig LED Hodelykt?

Hvis du kunne tenkte deg den beste hodelykt på markedet? En god hodelykt best i test, hvis den hadde vært i en test? Ja, vi har testet mye hodelykter over mange år, og vi selger en rekke ulike hodelykter. I våre tester er uten tvil Nitecore best i test.

Hodelykt med USB lading er viktig

Å kjøpe nytt elektronisk utstyr i dag, som en oppladbar hodelykt eller oppladbar lommelykt, og det viser seg at den har en spesiallader som du aldri finner når du skal lade led lykten din. Det er passelig irriterende. Pass derfor på at LED hodelykt eller led lommelykten din er oppladbar med USB neste gang du kjøper. Aller helst med nyeste standard USB-C.

Nitecore Hodelykt, Nitecore HC60

Bestselgeren er Nitecore HC60, med sitt kraftige batteri og herlige lysstyrke. Selv lysbildet er flott og lyser passelig langt, men gir deg også sidesyn, takket være et kombinert lysbilde.
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser