Laster...

Lazer Monteringsbraketter

Rating:
100 % of 100
  • Sidemonterte braketter
  • Lavprofil montering
  • Matt sort farge
359 ,-

Inkl. mva

10+ På lager
Varenummer
LZ1118K

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Garanti: 5 år
  • Bruksområde: Tilbehør

Lazer Monteringsbraketter

Sidemonteringsbraketter for lavprofil montering.   

Disse brakkettene er perfekt for deg som ønsker en mer lavprofil montering, eller trenger å feste lykten fra sidene. Originalt leveres de fleste Lazer lamper med fleksible festebraketter i bunnen av lykten. Med sidebraketter kan du feste lykten i bakkant på loddrett vegg eller gjøre lykten langt mer lavprofil.  Sidebrakettene gir deg altså langt flere monteringsmuligheter for Lazer-lampene dine. Disse brakettene er geniale for montering på trange områder eller montering i grill. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk pulverlakkerte aluminiums braketter i sort farge. Det følger også med skruer, muttere, foringer, skiver og gjennomgangsbolt i rustfritt stål. Alt du behøver for å feste brakettene til én Lazer lykt.  

Lazer Lamps logo

Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referansemerkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskatere. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års garanti.

Se alt fra Lazer

Anbefalt tilbehør

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser