Laster...

KC Hilites Daylighter LED (sett)

Rating:
100 % of 100
  • Runde LED fjernlys
  • Sort eller Chrome
  • 2100 lumen

Inkl. mva

Ikke på lager
Varenummer
KC652-H

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

KC Hilites Daylighter LED (sett)

Sett med 2 stk kraftige og godkjente LED fjernlys!

Dette er et sett med noen fantastiske godkjente lykter med utrolig godt lys, som kommer med det runde, klassiske designet. Dette er lyktene for deg som ønsker de gode gammeldagse tusenmeterene, men med enda bedre lys i LED. De har en kjempegod effekt på over 2000 lumen og en enorm kastelengde som gir deg kjempegod sikt langt fremme, der du trenger det. 

Hva gjør lampen så bra?

God lysstyrke, svært god kvalitet og en fantastisk kastelengde er tre gode grunner til å velge akkurat dette settet. Lyktene har det klassiske designet mange ønsker, og de passer på så og si alle biler. Lyktene er også E-merket og godkjent som fjernlys. De er produsert i USA og kommer med en overveldende garanti på 23 år. Her bytter du sannsynligvis ut bilen, før du trenger å bytte ut lyktene dine. 

Spot lysbilde - Fantastisk kastelengde

Disse fantastiske LED fjernlyskasterne fokuserer på god kastelengde og sender lyset over 700m langt. Selv om de er mest fokusert på kastelengde så har lyktene også en fin bredde i lyset som gir en flott kombinasjon og du får med deg hele veibanen. Dette gir et svært godt lysbilde og vil være en utrolig god oppgradering av fjernlyset ditt. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk KC Hilites Daylighter lykter, 2 stk beskyttelsesdeksler, komplett relésett og bryter.

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser