Hella

Hella Ekstralys - Tysk kvalitet siden tidenes begynnelse. Du vet du kjøper noe trygt og godt når du går for Hella. Vi har et enormt Hellasortiment, alt fra Rallye 3003 til Hella Utra Beamm til svært hyggelige priser og lagerfører det meste for å gi deg rask leveringstid når du trenger det.
Hella
Laster...

2 Produkter

per side
Angi stigende retning
Filtrert etter
 1. Lumen
  2000 til 4999 lumen
 1. Hella - Oval 90-2 LED Arbeidslys
  Hella - Oval 90-2 LED Arbeidslys
  • Hella kvalitet
  • 4300 lumen
  • 5 års garanti
   3 299,-
   
 2. Hella Ultra Beam 2 LED arbeidslys
  Hella Ultra Beam 2 LED arbeidslys
  • Hella kvalitet
  • 4000 lumen
  • 5 års garanti
   3 099,-
   

2 Produkter

per side
Angi stigende retning

Hella

Hella lykter og Hella lys

Du vet du kjøper noe trygt og godt når du går for Hella. Alle kjenner Hella, ingen tviler på Hella. Vi har et enormt Hella sortiment til svært hyggelige priser og lagerfører det meste for å gi deg rask leveringstid når du trenger det. Hella står for tysk kvalitet siden tidenes begynnelse. Du vet du kjøper noe trygt og godt når du går for et produkt fra Hella. Vi har blant annet Hella Comet, Hella Luminator, Hella Rallye og Hella Jumbo i vårt sortiment.

Hella Ekstralys, Hella Rallye 3003, Hella lykter

De mest populære ekstralysene fra Hella er tusenmeterene Hella Rallye 3000 og 3003. Tradisjonelle og enkle 1000 metere fra Hella. De fungerer i åresvis, er laget i glass som er mer holdbart mot skrap og slitasje.

Hella traktorlys, Hella Utra Beam LED arbeidslys

En flott lampe fra Hella med skikkelig god effekt på hele 4000 lumen. Det beste med tallene fra Hella er at dette er ekte målte lumen, og det du faktisk får. Mange produsenter oppgir bare teoretisk lumen, mens Hella måler lampene og gir et bedre bilde over hvor godt lyset er i lampen.

Hella xenon arbeidslys og hella xenon ekstralys

Hella xenon arbeidslys er nok noe som hører forrige tiår til. LED er overlegent på alle måter. Selv kastelengde, som en del var bekymret for tidligere. Vi anbefaler på det sterkeste å prøve LED om du ikke allerede har gjort det.

Hellanor lys og Hella Norge

Hellanor har tidligere vært norsk importør til Norge. Hellanor er solgt til utlandet og har nå byttet navn. Du kan likevel kjøpe Hella fra Ekstralys, vi er hella forhandler norge. Ekstralys er dog ikke Hellanor, men vi får ofte spørsmål om det.

Hella led fjernlys og bøttelys

Tradisjonelle bøttelys er fortsatt knallgode lys og kontakter du oss i dag skal vi hjelpe deg med en god anbefaling av lys til din bil.
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser