Varsellys

LED varsellys og varsellamper til alle montasjer, om det er traktor, lastebil, varebil, brannbil, ambulanse eller politibil. Vi har alle farger, oransje, blå, hvit osv. Vi har med ECE R65 godkjenning og 5 års garanti. Varsellys traktor og varsellys varebil er svært populære med blitzere.
Varsellys
Laster...

1 Produkt

per side
Angi synkende retning
 1. Lazer Triple-R 1000 LED fjernlys
  Lazer Triple-R 1000 LED fjernlys
  • Innebygd varsellys
  • 9240 lumen
  • Gen2
  Fra  8 199,-
   

1 Produkt

per side
Angi synkende retning

Varsellys

Varsellamper bil

Vi skreddersyr løsninger for din bil. Kontakt oss for en komplett pakke, eller let blant mange titalls varianter av varsellamper bil på denne siden. Vi er totalleverandør av varsellamper til bilindustrien.

Varsellys bil og LED til varebil

Nå man velger varsellys bil så er det viktig at man velger godkjente ECE R65 godkjente lamper. I tillegg bør du ha kvalitetsmoduler på bilen, slik at de ikke tar inn vann og sprekker på sikt. Små blitzere til bil er ofte svært utsatte og det er viktig at du velger kvalitet. Vi anbefaler to moduler foran og to moduler bak, i kombinasjon med en enhet på toppen av taket.

Varsellys traktor

Varsellys til traktor er spesielt viktig for traktorer som er ute og brøyter snø. For brøytingen foregår gjerne på kveldstid og da er det viktig at du velger enheter som kan dimmes i lysstyrke. For det er plagsomt både for deg og for øvrig trafikk om varsellysene dine er superkraftige midt i nattemørket i blendende snødrev. For vanlige traktorer uten det store behovet for masse varselys kan en roterende "saftblander" i LED være tilstrekkelig. Alt finner du her i denne kategorien.

Ledbar med varsellys

LEDbar med varsellys er en smart måte å få godkjente frontmonterte LED blinkere. Innebygget i fjernlysene i LED-baren finner du små dioder som varsler i gult når du aktiverer dem. Lyktene er både ECE R112 (fjernlys) og ECE R65 (varsellys) godkjente.

Strober, Blits og Blitzere. Varselrampe og Blålys

Vi har et fullt sortiment av varsellys til bil, maskin og anlegg. Selv politi og brannvesen bruker våre varselblink led på sine biler. Vi har absolutt alt du måtte trenger av varsellys. Magnetfester ledbar, blitzlys, ledbar med varsellys, varsellys batteri og gulblink. Trenger du en anbefaling tar du bare kontakt med oss i dag.
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser