Meny

Lumen V5 LED-bar skiltbrakett

  • For LED-barer
  • Unik og pen montering
  • Passer på alle biler
399,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 100+ på lager

Varenummer: 14615

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Produktanmeldelse

Lett å montere, litt trange slisser.

Var enkelt å få brakettene til å passe bak skiltfestet, men slissene som ekstralyset skal festes i er for smale til boltene som følger med lumen led-bar. Måtte kjøpe nye skruer for å få det til å passe.
Postet 11.12.2020 - Fredrik

Lett å montere, litt trange slisser.

Var enkelt å få brakettene til å passe bak skiltfestet, men slissene som ekstralyset skal festes i er for smale til boltene som følger med lumen led-bar. Måtte kjøpe nye skruer for å få det til å passe.
Postet 11.12.2020 - Fredrik

Superfornøyd

Rask levering. V5 skilt rakett gir et flott og slankt utseende på monteringen.
Postet 05.11.2020 - Dag

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen V5 LED-bar skiltbrakett

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen V5 LED-bar skiltbrakett

Unik skiltbrakett for en pen montering av LED-bar    

De fleste skiltbraketter er laget for å passe en type LED-bar eller flere typer lykter og gir derfor ikke alltid et like pent resultat. Denne skiltbraketten er laget spesielt for LED-barer for å gi en enklere, mer fleksibel og penere montasje.

Svært fleksibel

Lumen V5 er spesiallaget til LED-barer for å gi en penere montasje på alle kjøretøy. Denne skiltbraketten monteres direkte på lampen slik at man slipper å bruke de medfulgte brakettene til lampen. Med denne løsningen ser det ut som at LED-baren svever over skiltet og blir en del av kjøretøyet. Skiltbraketten er designet slik at du kan velge avstanden mellom brakettene og vil derfor passe nærmest alle LED-barer på markedet. For at skiltplatene skal være skult bak skiltet må LED-baren ikke være bredere enn 53cm.

Monteringsvennlig og stabil

Braketten er laget i pulverlakkert aluminium for å være robust, fleksibel og gi lang levetid. Det følger med rustfrie skruefester for montering av skiltbraketten. For montering av lampen bruker man skruene som følger med lampen.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 2 stk skiltbraketter festemateriell.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her
Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt