Lumen Trådløst relé

Rating:
100 % of 100
  • Bryter med fjernkontroll
  • Enkel oppkobling
  • Trådløs
399 ,-

Inkl. mva

20+ På lager
Varenummer
14780

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Garanti: 2 år
  • Bruksområde: Tilbehør

Lumen Trådløst relé

Trådløst relé med fjernkontroll

Dette er et smart lite produkt med mange bruksområder. Spesielt passer dette bra for deg som vil ha en egen bryter for ekstralyset inne i bilen. Med dette relèet trenger du ikke strekke ledninger gjennom torpedoveggen og inn i kupeen. Relèet har også flash-funksjon som gjør at dette kan brukes til å styre en hvilken som helst lampe som et varsellys. Merk at dette da ikke er forskriftsmessig med mindre lampen som styres er godkjent som varsellys.

Hva gjør produktet så bra?

Lumen Trådløst relé gjør det veldig lett når man vil montere en lampe uten å strekke opp styrestrøm. Om du skal montere en lyskaster på et tak på bil eller båt, der man allerede har strømkilde, men ikke ønsker å trekke styrestrøm helt ned til coupé, så er dette produktet for deg. Om du ønsker å montere et fjernlys skjult i en skiboks med egen batteripakke, eller helt enkelt ha en egen bryter for å kunne deaktivere fjernlyset når man ikke bruker det.

Oppkobling:

I prinsippet er et relè kun en bryter, og det er også slik denne skal kobles opp. Vi bruker dette som en bryter til å styre ekstralysets hovedrelè. Når du da kobler ekstralyset med et Lumen relesett er oppkoblingen slik. Ta bort bryteren som følger med til relèsettet. Sort til sort ledning. Røde ledningen i relèsettet til hvit på trådløst relè. Blå på trådløst relè til hvit ledning i relèsettet. Med denne oppkoblingen blir ekstralyset fullstendig styrt av det trådløse relèet. De fleste ønsker da at man samtidig kan styre ekstralyset sammen med bilens originale fjernlys. Ønsker man dette og samtidig kunne bruke det trådløse relèet må man gjøre en annen oppkobling. Det vil være nødvendig å ha et relè i tillegg på styrestrømmen. Dette er fordi det trådløse relèet må ha konstant 12v. Dette relèet kobles inn slik. Blå på trådløst relè til pin 86 Sort på trådløst relè til pin 85, samt sort fra relèsett. Styrestrøm fra bil på pin 30 Styrestrøm til relèsett (hvit ledning) på pin 87 Rød ledning fra relèsett til hvit på trådløst relè Bruker du også Lumen 4-pin relékontakt så har denne de samme fargekodene som brukes både i det trådløse relèet og relèsettet, så da er det bare kolbe farge på farge.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser