Laster...

Lumen Trådløst relé

Rating:
100 % of 100
 • Bryter med fjernkontroll
 • Enkel oppkobling
 • Trådløs
Spesialpris  319,- Vanlig pris  399,-

Inkl. mva

100+ På lager

Vi garanterer at dette er produktets laveste pris de siste 30 dagene

Varenummer
14780

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

 • Garanti: 2 år
 • Bruksområde: Tilbehør

Lumen Trådløst relé

Trådløst relé med fjernkontroll

Dette er et smart lite produkt med mange bruksområder. Spesielt passer dette bra for deg som vil ha en egen bryter for ekstralyset inne i bilen. Med dette relèet trenger du ikke strekke ledninger gjennom torpedoveggen og inn i kupeen. Relèet har også flash-funksjon som gjør at dette kan brukes til å styre en hvilken som helst lampe som et varsellys. Merk at dette da ikke er forskriftsmessig med mindre lampen som styres er godkjent som varsellys.

Hva gjør produktet så bra?

Lumen Trådløst relé gjør det veldig lett når man vil montere en lampe uten å strekke opp styrestrøm. Om du skal montere en lyskaster på et tak på bil eller båt, der man allerede har strømkilde, men ikke ønsker å trekke styrestrøm helt ned til coupé, så er dette produktet for deg. Om du ønsker å montere et fjernlys skjult i en skiboks med egen batteripakke, eller helt enkelt ha en egen bryter for å kunne deaktivere fjernlyset når man ikke bruker det.

Oppkobling:

I prinsippet er et relé kun en bryter, og det er også slik denne skal kobles opp. Vi bruker dette som en bryter til å styre ekstralysets hovedrelé. Når du da kobler ekstralyset med et Lumen relesett er oppkoblingen slik. Ta bort bryteren som følger med til relésettet. Sort til sort ledning. Røde ledningen i relésettet til hvit på trådløst relé. Blå på trådløst relé til hvit ledning i relésettet. Med denne oppkoblingen blir ekstralyset fullstendig styrt av det trådløse reléet. De fleste ønsker da at man samtidig kan styre ekstralyset sammen med bilens originale fjernlys. Ønsker man dette og samtidig kunne bruke det trådløse reléet må man gjøre en annen oppkobling. Det vil være nødvendig å ha et relé i tillegg på styrestrømmen. Dette er fordi det trådløse reléet må ha konstant 12v. Dette reléet kobles inn slik. Blå på trådløst relé til pin 86. Sort på trådløst relé til pin 85, samt sort fra relésett. Styrestrøm fra bil på pin 30. Styrestrøm til relésett (hvit ledning) på pin 87. Rød ledning fra relésett til hvit på trådløst relé. Bruker du også Lumen 4-pin relékontakt så har denne de samme fargekodene som brukes både i det trådløse reléet og relésettet, så da er det bare koble farge på farge. Dersom man ikke ønsker å bruke kontakten som er på det trådløse reléet, så kan denne bare fjernes/klippes bort. Reléet har ikke minne funksjon.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Andre vurderte også

 1. -20%
  Lumen deutsch relésett
  Lumen deutsch relésett
  Fra  319,- Vanlig pris  399,-
   
 2. -20%
  Lumen superseal relésett
  Lumen superseal relésett
  Fra  439,- Vanlig pris  549,-
   
 3.  
 4. -20%
  Lumen Helios CS20 Kombo LED fjernlys
  Lumen Helios CS20 Kombo LED fjernlys
  Spesialpris  3 199,- Vanlig pris  3 999,-
   
 5. -15%
  Lumen Helios CS20 Performance LED bar
  Lumen Helios CS20 Performance LED bar
  Spesialpris  4 249,- Vanlig pris  4 999,-
   
 6.  
 7.  
 8. -15%
  Lumen Cyclops CX9 LED fjernlys
  Lumen Cyclops CX9 LED fjernlys
  Spesialpris  2 889,- Vanlig pris  3 399,-
   
 9.  

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

 1. -20%