Laster...

Lumen ProSystem Xenonsett

Rating:
94 % of 100
  • Vårt beste xenonsett
  • Canbus garanti
  • 3-4 ganger mer lys
Fra  1 699,-

Inkl. mva

På lager
Lukk

Pæretype

Trykk på kjøp for å velge produkt
Varenummer
12001-H

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

Hva skal jeg velge?


  • Kelvin

Kort forklart - fargen i lyset. Mest populær er 6000k med ren hvit farge. Les mer om kelvin i vår kelvin guide til høyre.

 

  • Spenning

Her velger du spenningen ditt kjøretøy bruker, spenningen er kun relevant for ballasten. Personbiler bruker normalt 12v men traktor og lastebiler normalt bruker 24v. 

 

  • Wattstyrke

Wattstyrken i et xenonsett bestemmer hvor høy effekt du får ut av xenonpærene og hvor mye lys du får. 35w er hva som er en såkalt standard styrke, alle biler med originale xenon systemer leveres med 35w styrke, dette er styrken vi anbefaler for nærlys og tåke/kurvelys. 55w derimot er et annet alternativ som gir deg litt ekstra lys, her beregner vi normalt 20% mer lys enn hva 35w gir, 55w anbefaler vi til fjernlys for maks effekt.

  • Garanti

Alt av xenon har en forventet levetid på rundt 2500 timer. Du får derfor med 1 års garanti når du handler xenonprodukter fra oss.

 

  • Sokkel til ettermontert xenon

Noen biler bruker sokler ved montering av halogen pærene sine i lyktene, dette er normalt en stål clips eller plast sokkel som pæren skal festes i, for så å bli montert i lykten. De originale soklene er tilpasset halogenpærer og vil derfor normalt sett ikke passe xenonpærene. Vi har derfor designet egne sokler som erstatter de originale som er tilpasset xenonpærene i vårt xenonsett. Vårt utvalg av sokler til xenonpærer finner du i url listen over

Lumen ProSystem Xenonsett

Vårt beste xenonsett!

Ønsker du å oppgradere dine kjedelige halogenpærer til xenon lys? Da er dette settet noe for deg. Her får du ikke lengre gule gamle pærer med dårlig effekt, men et flott, hvitt lys og en enorm effekt. Xenon lyser nemlig tre til fire ganger mer enn hva halogen gjør. Dette er litt av en oppgradering.  

Hva gjør Prosystem så bra?

Dette settet lar deg installere xenon i biler som originalt kommer med halogen. Ved å oppgradere til xenon får du en mye bedre effekt, bedre sikt og tryggere kjøring i mørket. Det ser også utrolig bra ut på bilen med det skarpe hvite lyset, i forhold til de gulaktige pærene som kommer originalt.  Xenon har lang levetid og krever minimalt med vedlikehold. Det som skiller Prosystem fra Esystem er at Prosystem gir garantert ikke feilmelding. Det er nemlig canbus kompatibelt og egner seg derfor perfekt på nyere biler. Det er også utrolig enkelt å montere selv. 

Plug and play

Dette settet er svært enkelt å montere og er ganske plug and play på de fleste pæresoklene. Om du da trenger H16, H11, H8 eller H9, trenger du også en overgang for at hele settet skal være plug and play

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk xenonpærer, 2 stk ballaster, og en norsk manual.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Kelvinguide

Lys av

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Fin bil, men her mangler det noen lys. Trykk på menyen over for å prøve de forskjellige kelvin-fargene på bilen og se forskjellen.