Meny

Lumen ProSystem ballast

  • Beste kvalitet
  • Canbus garanti
  • 35w og 55w
449,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

help
35w gir minst 3 ganger sterkere lys og anbefales i nærlys. 55w gir 4 ganger sterkere og anbefales i fjernlys.
help
12v for personbil og 24v til lastebil og tyngre kjøretøy.
Varenummer: 12500-H
Tilleggsinformasjon

Wattstyrke

I et xenonsystem er det ballasten som bestemmer hvilken wattstyrke pærene bruker, hvor mye watt som blir sendt til pæren bestemmer hvor mye lys du får. Originale xenonsystemer kommer alltid med 35w styrke, disse kan man bytte ut med 55w ballaster for å øke lysutbyttet på din bil med ca. 20%. Ved å øke wattstyrken vil man også øke temperaturen pæren jobber i, dette vil redusere levetiden til pæren litt.


Spenning

Her velger du spenningen ditt kjøretøy bruker. Personbiler bruker normalt 12v men traktor og lastebiler normalt bruker 24v.


Ledning lengde: 410 mm

Tykkelse:32 mm

Lengde: 89 mm

Bredde: 78 mm

Produktanmeldelse

Vær den første til å skrive en produktanmeldelse her:

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen ProSystem ballast

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen ProSystem ballast

Ballast med canbus garanti

Har du en defekt ballast? En xenonballast er en slitedel som må skiftes ut over tid. Typiske problemer med en defekt ballast er tenningproblemer, blinking, eller lignende symptomer. Opplever du noen av disse problemene er det nok på tide å bytte ballasten

Oppkobling

Ballasten støtter digitale pæresjekksystem (canbus). Om du har en nyere bil med et slikt system vil du trenge en ballast som er laget for dette. Vår Prosystem ballast vil hjelpe deg med en feilfri ny ballast til ditt xenonsett. Ballasten bruker en standard AMP kobling, om dine xenonpærer bruker en annen kobling, kan en overgangen være til hjelp.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk ballast

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt