Meny

Lumen H6W LED-pære

  • Kraftig pære
  • Cabus kompatibel
  • Kaldhvit 6000k
199,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 5+ på lager

Varenummer: 13084-1

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon

  • Pæretype: H6W
  • Pæresokkel: BAX9s
  • Watt: 3,6w
  • Spenning: 12v
  • Lumen originalvare
  • 2 års garanti
 
Produktanmeldelse

Bra lys

Gir et mye hvitere og skarpere lys enn den originale halogenpæra jeg hadde som ryggelys. Eneste problemet er at senter for lys er mye lenger unna basen, så man får feil mot reflektor. Lyser dermed litt mer ut mot sidene istedenfor rett bak.
Ingen problemer mot Canbus heller, og det er bare bra.
Postet 13.11.2020 - Paul-André

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen H6W LED-pære

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen H6W Canbus LED-pære

LED-pærer med et lekkert kaldhvitt lys  

Lei av gule parklys med kort levetid? Med LED-pærer fra Lumen får du kvalitetspærer som gir et hvit og moderne lys i dine parklys eller skiltlys. H6W pæren heter også BAX9S, og har lik passform som originalpæren. Her får du pærer med en lys-farge som passer utmerket med andre LED-lys eller xenonpærer.

Perfekt fargenyanse

Pæren har en farge på 6000k og er markedstandarden for LED-lys. Dette er et kritthvit lys med et ørlite hint av blåskjær, og passer utmerket sammen med originale LED-lys og andre LED-produkter.

Ingen feilmelding

Disse pærene har en kraftig motstand som gjør at pærene fungerer på nærmest alle biler uten å gi en feilmelding. Med disse pærene slipper du derfor problemer med feilmelding i dashbordet, og flimring eller blinking av pærene.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 2 stk pærer.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her
Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt