Laster...

Lumen varsellysbraketter

 • Til varsellysbjelker
 • Mange varianter
 • Flere monteringstyper
Fra  1 399,-

Inkl. mva

På lager
Lukk
Trykk på kjøp for å velge produkt
Varenummer
53053-H

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

Sugekopp

 • Garanti: 2 år
 • Bruksområde: Tilbehør

Takrail klemmer

 • Garanti: 2 år
 • Bruksområde: Tilbehør

Klemmer

 • Garanti: 2 år
 • Bruksområde: Tilbehør

Veltebøyle brakett

 • Garanti: 2 år
 • Bruksområde: Tilbehør

Klemmer

- Delenummer: 53057

- Monteringstype: Avtagbar

Lettvint festemetode som ikke er permanent. Her brukes det «klør» som man kan gripe fast i kjøretøyets dørkarm, takrails eller lignende for å holde bjelken på plass. Brukes med bjelkens medfulgte braketter, kan justeres i mange vinkler og passer de fleste kjøretøy.

 

Takrail-klemmer

- Delenummer: 53054

- Monteringstype: Avtagbar

Avtagbar montering for takrails. Klemmene låses fast på takrails og holder bjelken på plass. Tilbyr en enkel og avtagbar montering som er lavprofil.

 

Takrail-brakett

- Delenummer: 53053

- Monteringstype: Permanent

Braketten skrus igjenom takrailene og gir en lavprofilmontering, som lar deg slippe å skru bjelken fast direkte i bilens karosseri.

 

Thule takstativ-brakett

- Delenummer: 53052

- Monteringstype: Avtagbar

Braketten er laget spesifikk for Thule bøyler for en enkel montasje. Braketten klemmes rundt og lager en platform varsellys bjelken kan monteres på. Kjapp og enkel montasje som også enkelt kan demonteres.

 

Sugekopp

- Delenummer: 53051

- Monteringstype: Avtagbar

Kraftige sugekopper til montering av lysbjelke til tak. Genialt som en avtagbar løsning som kan brukes på både soltak og direkte på taket til bilen. OBS! Garantien på bjelken frafaller om disse blir brukt på bjelker større enn 88cm. Anbefales å brukes med stropper/tau.

 

Magnet

- Delenummer: 53050

- Monteringstype: Avtagbar

Kraftige magneter til montering av lysbjelke direkte på taket. De er testet opp til hele 235 km/t, noe som gjør dem høyt pålitelige. OBS! Magneter kan ha variert effekt mellom takbjelker og biler, og er ikke anbefalt for bjelker større enn 55cm breddemål. Vi anbefaler alltid en permanent montering for en trygg og sikker montering. Montering med magneter er på egen risiko.

Lumen varsellysbraketter

Gjør montering av varsellysbjelke enklere

Med er stort antall forskjellige bilmodeller så kan montasje av varsellysbjelker være vrient uten riktige produkter. Lumen tilbyr derfor en rekke monteringsløsninger slik at du kan finne en monteringsløsning for varsellysbjelke på tak.

Hva gjør produktet så bra?

Brakettene vi tilbyr er derfor alltid av beste kvalitet, og bruker kun rustfritt stål for å garantere at produktene er holdbare i det harde nordiske klimaet. Her finner du monteringsløsninger for de fleste biltyper med flere monteringsløsninger. Se alle alternativene i tilleggsinformasjon-fanen over.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 1 stk komplett pakkeløsning for en varsellybjelke.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her