Laster...

Lumen L18 skiltbrakett

Rating:
97 % of 100
  • Montering over og under skilt
  • Spesiallaget til Linear 18
  • Universal - passer flere
 699,-

Inkl. mva

100+ På lager
Varenummer
14618

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Farge lyktehus: Sort hus
  • Garanti: 1 år
  • Bruksområde: Tilbehør
0

Lumen L18 skiltbrakett

Brakett for enkel montering av Lazer Linear 18

Dette er en helt genial skiltbrakett som gjør at du raskt og enkelt får en pen montering av din Lazer Linear 18 eller andre LED-bars av lignende størrelse. Den vil f.eks passe perfekt til Lumen Helios CS20 og S20. Du fester braketten enkelt bak skiltet, og fester lampen på braketten. Du kan også snu den opp ned om du ønsker LED-baren montert under skiltet. Enklere blir det ikke.

Montering

Braketten er laget i aluminium som er enklere å bøye til bilens front og tilpasse. Den egner seg også godt til biler med buet front og den passer også andre modeller. Kan monteres over og under skiltet, samt byggende innover mot bilen. For en mer universal og fleksibel montering så anbefaler vi Lumen V1 Skiltbrakett eller Lumen V5 LED-bar Skiltbrakett.

Hva følger med i pakken?

I pakken medfølger 1stk Lumen L18 brakett til LED bar

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Andre vurderte også