Lumen takmontert varsellyspakke

  • Modelltilpasset
  • Takbøyle pakke
  • Enkel montering
Fra 9199 ,-

Inkl. mva

På lager
Velg bilmerke du ønsker produkter til.
Varenummer
LUM-VRSLPAK-H

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

Lumen takmontert varsellyspakke

Komplett pakkeløsning med modelltilpasset feste

Sliter du med å finne riktig varsellys og festeanordning for montering på taket, spesielt når du ikke ønsker å borre i taket? Da er du ikke alene. Med denne pakkeløsningen får du produkter som er skreddersydd for hver enkelt bil, slik at man får riktig festeanordning. I tillegg får du riktig breddemål på takbjelken.

Komplett pakkeløsning

Dette er en komplett pakkeløsning med alt du måtte trenge for montering av varsellys på taket. Produktene er spesialtilpasset for hver enkelt bil. Alt du trenger å gjøre er å velge hvilken bil du skal montere varsellys på, og om den har takrails eller ikke. Du velger selv om du ønsker å inkludere et bryterpanel eller ikke. 

Monteringsløsninger

Brakettene som følger med i pakken er designet slik at man unngår å borre i kjøretøyet. For biler uten takrails følger det med takbraketter som monteres i de originale hullene for takrailsene. Om bilen har takrails derimot, får man med takrails klemmer som klemmer rundt takrailene.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 1 stk Lumen Alert takbjelke med oransje varsellys. Størrelse varierer mellom Lumen Alert 120cm og 142cm og er avhengig av bilen. Det medfølger enten modelltilpasset braketter for biler uten takrails, eller takrails klemmer for biler med takrails. Man kan velge å legge til et bryterpanel for styring av varsellyset.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser