Meny

Lumen takmontert varsellyspakke

  • Modelltilpasset
  • Takbøyle pakke
  • Enkel montering
9 199,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

help
Velg bilmerke du ønsker produkter til.
help
Velg bilmodell du ønsker produkter til.
Varenummer: LUM-VRSLPAK-H

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Produktanmeldelse

Godt alternativ til varsellys

Lett og montere, lyser greit og enkelt og bytte lys mønster. Sto til forventningene.
Postet 16.12.2020 - Fredrik

godt jobbet

bra
Postet 06.12.2020 - OLE KRISTIAN VANGEN

Meget bra lys

Meget bra lys
Postet 02.12.2020 - Knut-Olav

Super fornøyd

Fantastisk produkt, har prøvd mange varselbjelker også dyre som Redtronic osv. Må si meg mer fornøyd med denne ettersom den lyser like godt og ingen vann/fukt i denne, med sammenlignet med andre bjelker.
Postet 30.06.2020 - Per

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen takmontert varsellyspakke

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen Alert takmontert varsellyspakke

Komplett pakkeløsning med modelltilpasset feste

Sliter du med å finne riktig varsellys og festeanordning for montering på taket, spesielt når du ikke ønsker å borre i taket? Da er du ikke alene. Med denne pakkeløsningen får du produkter som er skreddersydd for hver enkelt bil, slik at man får riktig festeanordning. I tillegg får du riktig breddemål på takbjelken.

Komplett pakkeløsning

Dette er en komplett pakkeløsning med alt du måtte trenge for montering av varsellys på taket. Produktene er spesialtilpasset for hver enkelt bil. Alt du trenger å gjøre er å velge hvilken bil du skal montere varsellys på, og om den har takrails eller ikke. Du velger selv om du ønsker å inkludere et bryterpanel eller ikke. 

Monteringsløsninger

Brakettene som følger med i pakken er designet slik at man unngår å borre i kjøretøyet. For biler uten takrails følger det med takbraketter som monteres i de originale hullene for takrailsene. Om bilen har takrails derimot, får man med takrails klemmer som klemmer rundt takrailene.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 1 stk Lumen Alert takbjelke med oransje varsellys. Størrelse varierer mellom Lumen Alert 120cm og 142cm og er avhengig av bilen. Det medfølger enten modelltilpasset braketter for biler uten takrails, eller takrails klemmer for biler med takrails. Man kan velge å legge til et bryterpanel for styring av varsellyset.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her
Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt