Meny

Lumen H8 Xenonlook

  • Halogenpærer
  • 35% hvitere lys
  • E-merket
199,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 100+ på lager

Varenummer: 14008

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon

  • Pæretype: H8
  • Pæresokkel: PGJ19-1
  • Watt: 35w
  • Spenning: 12v
  • Kelvin: 4300k
  • Godkjenning: ECE R37
Produktanmeldelse

En god handel

Lumen H8 Xenonlook pærene ga et utrolig bra lys, vesentlig hvitere og bedre enn vanlige halogen-pærer.
Postet 08.09.2020 - Geir

Veldig godt alternativ til LED

Skoda Superb 16', synes det var mindre pent med de "gule" halogenpærene som kommer originalt. Ønsket ikke å bytte til LED, da jeg liker fadingen ved retningslys og ved tenning/slukking.
Kjøpte disse og de er mer eller mindre 80-90% like hvite som kjøre- og markeringslys i front. Kjempefornøyd, anbefales, dog ikke helt hvite som hovedlykter.
Postet 10.08.2020 - Michael Wintherbo

Veldig bra!

Meget bra lys og fin hvit farge.
Postet 02.06.2020 - Simon

Bra produkt til fornuftig pris

Har en Bmw E39 som har xenonlykter, så de gule tåkelysene ble litt mismatch. byttet til disse og fargen er ganske lik, så nå er helheten litt bedre. pærene kjennes solide. har hatt de i nesten to uker hittil og so far so good
Postet 11.05.2020 - Benjamin

Bedre og hvitere lys

Kjøpte på nytt til ny bil da disse gir bilen et bedre utseende. Og gir i tillegg bedre lys enn normale halogen lys. Kun positivt med disse pærene.
Postet 23.04.2020 - Jon

Bedre og hvitere lys

Kjøpte på nytt til ny bil da disse gir bilen et bedre utseende. Og gir i tillegg bedre lys enn normale halogen lys. Kun positivt med disse pærene.
Postet 23.04.2020 - Jon

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen H8 Xenonlook

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen H8 Xenonlook

Få xenonfarget lys med et enkelt pærebytte

Er du lei av de kjedelige gule pærene dine? Hva med en pære som gir deg opptil 35% hvitere lys med et enkelt pærebytte? Da er Xenonlook pærene helt perfekt. Med en farge på 4300k får du et hvitere lys som matcher originale xenonpærer perfekt.

Hva gjør xenonlook så bra?  

Med et hvitere lys får du en høyere kontrast som ligner dagslys, og er derfor mer behagelig for øynene enn standardpærene. Pærene har standard passform, slik at byttet er lett som en lek og kan gjøres av "hvermansen". Pærene er E-merket og godkjent slik at de lovlig kan brukes. Siden dette er halogenpærer så vil denne pæren heller ikke skape feilmeldinger, slik som LED kan gjøre.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk H8 xenonlook halogenpærer.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt