Meny

Lumen Cyclops9 HP LED fjernlys

 • 18936 lumen
 • 975m kastelengde
 • 5 års garanti
5 599,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 100+ på lager

Varenummer: 13967

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon

 • Godkjenning: R112, R10
 • Referansetall: 37,5
 • Lysbilde: Kombo
 • Lumen: 18936
 • Kastelengde: 975 meter
 • Strømforbruk: 180w
 • Kelvin: 5700k
 • Spenning: 10-36v
 • IP-gradering: IP67
 • Strømkontakt: Deutsch (DTP)
 • Glass: Polykarbonat
 • Lyktehus: Formstøpt aluminium
 • Diameter: 220mm
 • Dybde: 90mm
 • Høyde: 240mm
 • Garanti: 5 år
Produktanmeldelse

Ekstremt godt lys

Sprer fantastisk godt og lyser langt. Hvis man ikke er opptatt av utseende så er disse perfekt !!
Postet 16.12.2020 - Andreas

Meeget goe lys

Gir et veldig godt lysbilde. Grei spredning til sidene og kaster steike langt. Heilt i blinken for min del
Postet 14.12.2020 - Kungen

Helt fantastisk lys.

Byttet fra Hella Luminator Xenon. Disse gir et mye sterkere og bredere lys. Mye mer behagelig å kjøre med. I kombinasjon med de gule dekslene er det null problem å bruke disse når det snør mye.
Postet 25.11.2020 - Andreas

Lyser knallbra

Monterte to stk på en Land Cruiser 90. Veldig bra lys! Perfekt lysbilde da de lyser mer enn langt nok og sprer lyset godt ut på jorder langs veien. Lyset er jevnt fordelt så er veldig behagelig og kjøre med. Har også de gule dekslene som er helt supert å bruke i tåke og mye regn! Har hatt mye forskjellige ledbarer, men de her er bedre. Absolutt og anbefale.
Postet 18.11.2020 - Espen

Fantastisk produkt!

Jeg monterte 3 stk. Cyclop9 HP med Lumen sitt relesett, lyktene har en samlet lysstyrke på 54000 Lumen. Fantastisk lys med god spredning og lengde, selv i øsende regn og svarte asfaltveier ser man veldig bra! Anbefales for den som kjører mye og liker å se godt langt foran og på sidene av veien!
Postet 16.11.2020 - Øyvind

Fantastiske lys!

Gliste fra øre til øre første gang jeg testet disse i mørket.
2 stk montert på en Ford Explorer 2020.
Brukte skiltbrakett som jeg satte fast med 6mm gjennomgangsbolter + stag i grillen. Lysene er ganske tunge, men denne løsningen virker å være stabil nok. Klarte ikke å se vibrasjon i lysbildet når jeg kjørte.
Byggekvaliteten på lysene virker å være god og lysbildet ble en innertier for meg. Svært god dekning både framover på veien og godt ut til sidene. Lyset var jevnt fordelt uten tydelige variasjoner på intensitet. Hvis jeg ikke ser elgen så er det pga. vegetasjon og ikke i mangel av lys.
Jeg kan på det sterkeste anbefale disse lysene!
Postet 08.10.2020 - Jan

Godt lys

Gode lys helt topp
Postet 11.05.2020 - Ole

Dagslys

Montert på en Nissan Navara, kongelys. Super spredning og bra kastelengde. Anbefales
Postet 18.03.2020 - RSJ

Supert lys

Supert lys på en Mercedes Vito. Har tidligere hatt en Rigid led SR20, men lumen HP9 lyser bedre opp siden spredningen er mye bedre. Angrer ikke..
Postet 17.12.2019 - Odd

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen Cyclops9 HP LED fjernlys

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen Cyclops9 HP godkjent LED ekstralys

Godkjent fjernlys med en fantastisk effekt på 18 936 lumen!

Noen foretrekker design, andre kastelengde, men noen skal bare ha det kraftigste lyset mulig. Hva med en lampen som gir deg litt av alt? Cyclops9 HP er designet for å dekke alle disse behovene, og litt til. Med et lekkert design, robust kvalitet, og en hinsides lysstyrke, kan man trygt si at man har en av de kraftigste godkjente lampene på markedet!

Hva gjør lampen så bra?

Med en hinsides lysstyrke på hele 18 936 lumen får du en lysstyrke tilsvarende mer en 23 tradisjonelle tusenmetere i en og samme lampe. Denne lampen kan derfor krone seg som en av markedets kraftigste lovlige fjernlys. Designet for å tåle de tøffeste forholdene, og et lysbilde som er spesielt godt egnet til alle typer kjøreforhold, gjør Cyclops9 HP til et knallgodt fjernlys for alle kjøretøy. Lampen har også innebygd festeanordning for støttestag.

Kombo lysbilde - Perfekt som fjernlys

Cyclops9 har det vi kaller et "kombo" lysbildet. Fordelene med et slikt lysbilde er at man får det beste fra to verdener. Et kombo lysbilde kombinerer de to mest populære lysbildene, en smal spot og et bredt fjernlys. Med en slik kombinasjon får du ikke bare god sikt langt fremme med 975 meter kastelengde, men du får også bedre lys ut mot grøftekantene.

Hva følger med?

Med i pakken følger det med 1 stk Lumen Cyclops9 HP med festebrakett, 1 stk klart deksel, 1 stk komplett skruepakke og 1 stk deutsch (DTP) strømkontakt.

Cyclops 9 logo

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Anbefalt tilbehør

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt