Meny

Lumen Cyclops9 LED fjernlys

 • Godkjent fjernlys
 • 9324 lumen
 • 5 års garanti
2 799,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 100+ på lager

Varenummer: 13963

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon

 • Godkjenning: R112, R10
 • Referansetall: 37,5
 • Lysbilde: Kombo
 • Lumen: 9324
 • Kastelengde: 825 meter
 • Strømforbruk: 72w
 • Kelvin: 5700k
 • Spenning: 10-36v
 • IP-gradering: IP67
 • Strømkontakt: Deutsch (DT)
 • Glass: Polykarbonat
 • Lyktehus: Formstøpt aluminium
 • Diameter: 220,5mm
 • Dybde: 92,5mm
 • Høyde: 240,8mm
 • Garanti: 5 år
Produktanmeldelse

Cyclops 9 er verdt 5 stjerner

Selve lampa, Cyclops 9 er fantastisk.
Den er formet slik at man får et fullstendig lysbilde både rett frem samtidig som man får opplyst ut på sidene slik at man får øye på ville dyr tidlig.
Jeg er ihvertfall kjempefornøyd med lysbildet og blir veldig positivt overrasket over det allsidige lysbildet og er verdt sine fem stjerner uten tvil.

Rekkevidden rett frem som man ser er opplyst er nok bortimot 600 meter, men fortsetter noe lengre, nok til å oppdage fotgjengere med lyse klær.
Da jeg skulle kjøpe lamper (2) stk som fjernlys var jeg veldig i tvil om hvilke typer lamper jeg skulle velge både av hensyn til lys og hva som passer på min eldre Volvo XC70 2004 modell.

Da fikk jeg kjempeservice fra kundesevice og fikk et lite foredrag ihvordan alt henger sammen og det er grunne til vi endte opp med denne typen. Helt suveren lampe
Postet 29.12.2020 - Jon Torjus

Lett å montere/kvalitet

Meget bra.!
Postet 12.12.2020 - Geir

Meget bra

Lyser meget bra. Mye lys for pengene
Postet 27.10.2020 - Dag Fredrik

Fantastisk bra lys av disse lyktene.

Nå er Lumen 9 kommet med skrue i toppen bak for montering av støttestag. Det fikk lyktene til å stå helt i ro under kjøring. Anbefaler å bruke Hella sin festeramme da festepunktene for lykter kommer nærmere hverandre enn med Lumen sin festeramme. Ved montering av 3 stk. Lumen 9 blir det ca. 1,5cm mellom lyktene og da passer de bedre i front på de fleste personbiler. Jeg har også satt lyktene i stilling litt oppover og har da et kjempebra fjernlys!
Postet 12.10.2020 - Øyvind

Lyser meget godt!

Lette å montere der de kommer med Deutsch kontakt og løse ender som en bare kan lodde eller som oss, koble sammen og bruke krypeplast på.

Lyser som dagslys og gir meget god sikt i høstmørket!
Postet 25.09.2020 - Christian

höjdpunkter

precis längst upp på lamporna .. ja visar var ett bra köp jag kan rekommendera. Kommer till SUV-fören.
Postet 22.09.2020 - Jykä

Helt herlig lys!

Endelig har det begynt å bli mørkt om kveldene igjen.
Ja, etter å ha fått på lyktene jeg kjøpte på forsommeren kan det nå bare bli så mørkt som det bare vil. Lumen Cyclops9 lyser helt rått!
Et meget godt alternativ i stedet for både Xenon og Hallogen.
Anbefales!!!
Postet 31.08.2020 - Hans Chr.

Kraftfullt og fleksibelt lys.

Lyser virkelig kraftig. Det er 12 led i hver lykt! Jeg har montert de pekende bittelitt oppover, for å unngå for mye lys rett fremfor bilen, og med bittelitt spredning for å oppdage elgen i tide. Resultatet er et perfekt fjernlys. Viktig å kunne koble de fra når det er snøfokk og bare ha vanlig fjernlys! Bare synd at man må bore et lite hull bak for å montere støttestag.
Postet 24.03.2020 - Toke

Meget bra godt lys

Meget bra godt lys
Postet 17.03.2020 - Petter

Vanvittig mye lys.

Utrolig mye lys. Eneste negative er at det ikke finnes noe feste for støttestag som er nødvendig på såpass store lykter. Man blir nødt til å borre inn i aluminiums ribbene på baksida som ikke er særlig gøy på et såpass kostbart produkt.
Ser veldig rally ut på en liten Suzuki swift
Postet 18.01.2020 - Nils

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen Cyclops9 LED fjernlys

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen Cyclops9 godkjent LED ekstralys

Klassisk rundt design og kraftig ekstralys

Selv om LED-barer har blitt en stor hit på fjernlys-markedet, så er det fortsatt mange som ønsker runde lamper. En rund lykt gir det tradisjonelle utseendet og burde ikke gå utover hvor godt fjernlys man kan få. Med Cyclops9 får du både det runde klassiske utseende, men også en lysstyrke som virkelig gjør mørkekjøringen til en fryd.

Hva gjør lampen så bra?

Cyclops 9 har en fin størrelse som passer til så og si alle biler og har innebygd festeanordning for støttestag. Den har også svært høy effekt på hele 9324 lumen som er mer en nok lys. Du får faktisk over 11 ganger mer lysstyrke med Cyclops9, enn med vanlig halogen. Dette gir et utrolig godt fjernlys som gjør natt til dag. Den er designet for å tåle de tøffeste forholdene, og et lysbilde som er spesielt godt egnet til alle typer kjøreforhold, gjør Cyclops9 til et knallgodt fjernlys for alle kjøretøy.

Kombo lysbilde - Perfekt som fjernlys

Cyclops9 har det vi kaller et "kombo" lysbildet. Fordelene med et slikt lysbilde er at man får det beste fra to verdener. Et kombo lysbilde kombinerer de to mest populære lysbildene, en smal spot og et bredt fjernlys. Med en slik kombinasjon får du ikke bare god sikt langt fremme med 825 meter kastelengde, men du får også bedre lys ut mot grøftekantene.

Hva følger med?

Med i pakken følger det med 1 stk Lumen Cyclops9 med festebrakett, 1 stk komplett skruepakke og 1 stk deutsch strømkontakt.

Cyclops 9 logo

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Anbefalt tilbehør

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt