Laster...

Lumen Alert M1 skiltkasse u/skilt

  • Nedleggbar
  • Skilt foran og bak
  • Til følgebil
8799 ,-

Inkl. mva

1-4 På lager
Varenummer
43102

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Garanti: 2 år
  • Bruksområde: Tilbehør
  • Teknologi: LED
  • Spenning: 12 V

Lumen Alert M1 skiltkasse u/skilt

Nedleggbar skiltkasse for takmontering med skilt foran og bak

Når man transportere gods som overstiger det som er tillatt etter forskriftene, er man pålagt å bruke skilter som beskriver om det er lengden, tyngden eller bredden som er mer enn hva som er tillatt. Denne skiltkassen er godkjent etter lovverket og er designet for takmontering. Skiltet er nedleggbar når den ikke er i bruk. Det er også innebygd LED-belysning som gir god synlighet på kveldstid.

Hva gjør produktet så bra?

Lysskiltet har innebygd LED-belysning som kan brukes på 12v, og er derfor perfekt for takmontering på følgebiler og ledebiler. Her kan man bruke 2 skilt slik at budskapet vises både fremover og bakover. Det som er genialt med produktet er at skiltet kan legges ned når det ikke er i bruk, som gir lavere vindmotstand og lavere drivstofforbruk. Skiltkassen leveres uten skilt slik at du kan velge nøyaktig de skiltene du trenger for ditt bruk.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 1 stk Lumen Alert M1 skiltkasse. Skilt medfølger ikke og må kjøpes separat.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser