Laster...

Lumen Alert ladbar puckeske 6 moduler

Rating:
80 % of 100
  • Lyspuck med magnet
  • Ulike blinkemønster
  • Fleksibel bruk
1599 ,-

Inkl. mva

10+ På lager
Varenummer
40165

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Farge lyktehus: Oransje
  • Garanti: 2 år
  • Bruksområde: Varsellys
  • Fargenyanse lys: Oransje
  • Teknologi: LED

0

Lumen Alert ladbar puckeske 6 moduler

Ladeeske med 6 stk varsellys pucker

Lumen Alert ladbar puckeske med 6 moduler er et genialt produkt som gir deg mange muligheter. De kan brukes i situasjoner der man har behov for å påkalle andre trafikanters oppmerksomhet, som varsellys eller sikkerhetslys, trafikkdirigering, nødetater eller andre som har behov for dette. Varsellys puckene har magneter i bunnen slik at du kan feste de på ulike metallflater som gir deg en veldig fleksibel måte å montere varsellys. Varsellys puckene kan lyse med fast lys eller ulike blinke mønster. Dette endrer man ved å trykke på knappen gjentatte ganger. Pucken slukkes ved å trykke på strømknappen i 5 sekunder.

Hva gjør dette produktet så bra?

Varsellys puckene er veldig enkle å lade med den vegg-, bil-, eller USB-lader. Puckene plasseres i ladeesken slik at strømknappene vender oppover, og man kan lade en eller flere varsellys pucker samtidig i esken. De er konstruerte for å tåle støv, vann og røff behandling. Oppbevar, transporter og lad opp til 6 stk varsellys pucker.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med en Lumen Alert ladbar puckeske med 6 stk moduler og 2 stk ladere.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser