Meny

Regnskapsfører

Du er regnskapsfører og trives med det, men du kunne kanskje tenkt deg litt mer variasjon i arbeidet. Tallknusing er gøy det, men du synes kanskje at det blir litt ensformig og trenger nye utfordringer. Du tenker kanskje at det ville vært motiverende å jobbe for noe som føles som noe eget, fremfor bare klienter.

Hvis dette beskriver deg godt, så har du kanskje funnet drømmejobben din her.

Hos oss vil du ha hovedansvaret for regnskapsføring for din egen bedrift, ikke mange klienters endeløse tall. Du vil kjenne eierskap til tallene og jobben du gjør, og vil bli mer motivert av dette enn å flytte på tall for nok en klient. Du vil kjenne at du bidrar til å vokse en spennende innovativ bedrift og vil kjenne en positivitet i bedriftens fire vegger. Du vil kjenne på når selgerene gjør et godt salg, eller når vi gjør en satsning som er vellykket (og de er det mange av). Du vil bli motivert på en helt annen måte enn med tradisjonelle ansvaret for x-antall klienter. Du jobber i et team og blir en teamspiller og en del av synergien i bedriften med et felles mål.

Ikke bare det, du vil ha muligheten å få en variert uke. For selv om hovedansvaret ditt er regnskap har vi flere andre spennende oppgaver for deg. Her kommer det litt an på deg selv, for vi er ganske dynamiske og ser mulighetene i dine kvalifikasjoner eller ønsker. Har du for eksempel lyst å kombinere regnskap med 2 fysiske dager, der du jobber på lageret med logistikk er det en åpning for dette. Eller du kan jobbe med markedsføring og nettbutikk. Her er det mange muligheter! Fortell oss hvordan vi kan best bruke deg, så skal vi finne din plass.

Vi ser også etter å utvikle våre kollegaer og trenger kompetanse på flere områder og tilbyr opplæring på dette underveis i arbeidsforholdet. Hos oss kan du utvikle deg innen mange spennende felt innen netthandel og du kan stige i gradene etterhvert som du påtar deg nye roller. Vi ser spesielt etter interesser innen markedsføring og web administrasjon.

Krav til kompetanse

 • Utdannet regnskapsfører
 • Svært dyktig på data
 • Teamspiller

Personlige egenskaper

 • Selvdreven
 • Utadvent
 • Løsningsorientert

Søknad sendes til soknad@ekstralys.no , merkes “Jeg elsker tall!”

Ledig stilling hos Ekstralys

Internet marketing manager

Vår drømme internet marketing manager er en guru på sitt fagområde og kan mye nerdete ting på internett som vi andre bare kan misunne. Du knasker i deg tall fra google analytics og bruker tallene målrettet til å skreddersy kostnadseffektiv markedsføringskampanjer på nett og jobber tett med vår fantastiske inhouse-designer for å utarbeide de kuleste kampanjene som er å oppdrive på www. SEO, CPC, CPV og lignende uttrykk er ikke fremmedord, men kjente begrep.

Men du er ikke bare en nerd som kan data og internet. Du har også bakgrunn og helst utdanning fra markedsføring og vet godt hvordan man styrer og setter sammen langsiktige markedsføringskampanjer og tar styringen på DM kampanjer.

Faste arbeidsoppgaver:

 • Administrere og optimalisere kampanjer på google, facebook, email og andre kanaler.
 • Håndtere Google Analytics for å finne rette markedsføringskanaler etter hva markedet krever.
 • Styre og optimere alle våre markedsføringskanaler.
 • Optimalisere nettsiden
 • Finne nye markedsføringskanaler
 • Igangsette større DM kampanjer rettet mot segmentert kundegruppe
 • Ansvar for å utforme og gjennomføre salgsfremmende aktiviteter og tiltak.
 • Administrere outsourcede marketing prosjekter hos våre partnere

Søknad sendes til soknad@ekstralys.no , merkes Marketing manager

Ønskede personlige egenskaper:

Selvstendig og selvgående med gjennomslagskraft for egne ideer og strategier. Kreativ med gode ideer på idemyldringsmøtene våre. Du skal trigges av egne prestasjoner og salgsfremmende tiltak og synes gode resultater er svært motiverende. Du har konkurranseinstinkt og synes mål og konkurranser fra arbeidsleder er spennende.

Krav til kompetanse:

 • Relatert utdannelse eller arbeidserfaring
 • Svært god IT forståelse
 • Tidligere arbeidserfaring med web marketing
 • Du må på forhånd vite hva SEO, CPC, CTR og ROAS er.

Key Account Manager – Selger

Se for deg å jobbe i en bedrift som selger de mest ettertraktede produktene på markedet, en bedrift som er assosiert med god kundeservice og bra ytelse. Se for deg at du skal representere denne bedriften og at du knapt nok møter et nei der ute. Kollegene dine blir selvsagt imponert over hvor bra du får det til og du seiler i medvind. I ryggen din har du et salgsteam som backer deg opp med teknisk kunnskap og kundeservice. Du jobber for Ekstralys og du er vår superselger og vi elsker deg!

Ok, så du kan kanskje ikke skru en bil i deler og ohms lov er nok heller ikke din greie. Det forstår vi – men det er viktigere at du er en uredd person som gledelig løfter telefonrøret og ringer en kunde, eller møter opp til et stort møte for en kunde verdt millioner. Du kan salg, og du elsker å drive med salg. Er du selger så vet du dette. Du vet at du er skrudd sammen for å takle salg og du stortrives med det. Er du denne typen, har en viss teknisk innsikt, så ønsker vi å ta en prat med deg om stillingen.

Våre produkter er innovative og spennende å selge og du vil stadig oppleve å gi kunden wow-faktoren. Ekstralys merkevaren er sterkt assosiert med god kundeservice og kunnskap om produktene, så du vil oppleve i møtekommende og engasjerte kunder. Du vil oppleve oss som svært innovative og du vil få erfaring med spennende netthandel.

Som selger får du ansvaret for deler av vårt B2B forhandlernettverk på over 750 forhandlere, spredt rundt i Norge, det betyr en del reise i arbeid. Vi har høye forventninger til vår nye kollega, som skal være vårt ansikt utad og du må kunne bygge gode relasjoner med kundene våre.

Du skal på eget initiativ legge en reiseplan og besøke viktige kunder og drive salg. Du løfter gledelig telefonrøret og prater med kundene våre. Vi deltar på messer og du skal være vår hovedperson for å sette opp og holde utstillingen vår. Du trives på veien og i bilen og dette er kontoret ditt, for vi ser for oss at du har base i Trøndelag, mens vår base er som du vet Lindesnes. Ditt arbeidsområde vil være Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland og med enkelt turer til Troms og Finnmark. Du vil jobbe i et team av andre reisende selgere der dere kan dele erfaringer og salgsteknikker for de ulike markedene vi opererer i. Du har allerede solid erfaring fra B2B salg.

Som selger for Ekstralys, Europas største distributør av Rigid, kan vi tilby en stabil og trygg jobb med god fastlønn og bonuser. Telefon, PC, bil kan du forvente dekket av oss. Vi er en bedrift med 15 år på ryggen og ser etter kvalifiserte kollegaer som kan være med oss hele veien.

Will not consider foreign applications, not speaking fluent norwegian.

Egenskaper og erfaringer vi verdtsetter høyt:

 • Erfaring fra selgeryrket og oppsøkende salg.
 • Teknisk kompetanse.
 • God forståelse for IT.
 • Selvgående.

Vi tilbyr:

 • Gode og konkurransedyktige lønnsbetingelser.
 • Spennende produkter å selge, med wow-faktor.
 • Varierte arbeidsdager, noen dager på kontoret, noen dager i bilen.
 • Et bra arbeidsmiljø i topp moderne lokaler.
 • Personlig utvikling og mulighet å jobbe tett med innovativ netthandel.

Søknad sendes til soknad@ekstralys.no , merkes “Jeg er deres selger!”


 

Kunne du tenkt deg å jobbe i en av landets ledende bedrifter innen ecommerce? Eller en suksessfull grunderbedrift med vind i seilene, der alle heier deg frem når du gjør et fantastisk arbeid. Der alle er på det vinnende laget og verden ligger for dine føtter? Høres nesten religiøst ut jo! Vel, sannheten er at dette er en fantastisk plass å jobbe og at vi trenger flere fantatiske mennesker på laget.

Først litt om Ekstralys

I 2019 omsatte vi for 75 000 000 kroner inkl. moms og var verdens største distributør av Lazer og Europas største distributør av Rigid. Når vi sier distributør er det fordi vi også server bedrifter og forhandlere. Vi handler direkte fra produsentene, og det gjør at du kan være trygg på at produktet er ekte og garantien din blir ivaretatt.

Stor på netthandel

Ekstralys driver fem nettbutikker i Skandinavia. Som distributør er vi kilden av produkter til over 12 nettbutikker i hele europa. Ikke bare er vi store på internett, men vi er også kilden til lys for over 700 bedrifter i Europa. Vi leverer lys til sluttkunder, politi og uttrykkning, gruvedrift og anleggsmaskiner, bilbyggere og maskinimportører, båter og verft. Ja, egentlig alt som trenger lys. Alt som ruller eller flyter har vi levert lys til!

Er det ledige stillinger hos Ekstralys da?

I dag søker vi aktivt etter én ny stilling. En lager admin med oppstart juli/august 2021. Trykk på lenkene for å lese mer om hver stilling.

-Lager admin

-Marketing Manager(Info kommer)

Vi ser etter flere dyktige

Stillingene ovenfor er stillinger vi spesifikt vet at vi trenger. I tillegg til dette er vi veldig glade for å vurdere svært dyktige personer som kan dekke andre stillinger. Vi er som du har lest en bedrift i sterk vekst og vi vurderer deg gledelig om du sender en åpen søknad til oss.

God og trygg arbeidsplass

Med over 15 års erfaring innen netthandel og lys, med 15 kollegaer som er eksperter innen lys. Med god økonomi og fremtidsutsikter som tar oss langt ut i verden kan du være trygg på at dette er en arbeidsplass du kan utvikle deg innen, men også være trygg på at består så lenge du er med oss.

Bedriftsinformasjon

Firmanavn: Ekstralys AS
Besøk og postadresse:
Gare Næringspark 4
4521 Lindesnes
soknad@ekstralys.no
Norge
Org nr: NO916503555
Telefon Norge: 9777 8000

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt