Meny

Lumen H27W/880 LED-pære

  • LED 15W
  • 6000k kaldhvit
  • Fint til tåkelys
299,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 20+ på lager

Varenummer: 13044-2

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

LED og canbus (pæresjekk)

LED-pærer har et betydelig lavere strømforbruk enn standard halogenpærer, og kan av og til få problemer med nyere biler som har et canbus system, ofte kalt en pæresjekk funksjon. Denne funksjonen sjekker regelmessig hvor mye strøm en pære trekker, og hvis strømforbruket er for lavt tror bilen at pæren er ødelagt. Det vil derfor normalt komme en feilmelding som sier i fra om dette, og pæren kan blinke eller ikke lyse.

Hvordan løser man dette?

For å løse dette må man kompensere for strømforbruket som mangler. Dette løses enkelt med en motstand som vil øke strømforbruket til pæren. Motstand for denne pæren kan du se her: Motstand til LED-pære

Produktanmeldelse

Vær den første til å skrive en produktanmeldelse her:

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen H27W/880 LED-pære

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen LED 880/H27

Få ekte xenon effekt.

LED pærer som erstatter 881/880 halogenpærer og passer rett i vanlige 881/880 sokler uten modifikasjon.Eneste forskjellen mellom 880/H27 og 881/H27 pæren er vinklingen av sokkelen. De fleste velger denne pæren for å få ekte xenonfarge, for å matche andre xenon eller LED produkter på bilen, men ikke ønsker å investere i et ekte xenonsett. Disse pærene holder 6000k og ligner svært mye på xenon i farge. Gir et flott og moderne utseende.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk pærer.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt