Laster...

Lazer universal takbrakett

  • Til takmontering
  • For LED-barer
  • Genial montering
Fra  799,-

Inkl. mva

På lager
Lukk
Trykk på kjøp for å velge produkt
Varenummer
LZTAKBRUNI-H

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

Lazer universal takbrakett

Universale braketter for takmontering av LED-bar

Har du lyst til å montere en LED-bar på taket, men vet ikke helt hvordan du skal gjøre det? Da er disse brakettene perfekt. Spesiallaget for takmontering av LED-bar som gir et unikt og vanvittig pent utseende. Brakettene kan brukes på alle bjelker og kjøretøy, slik at du får montert akkurat det du ønsker!

Genial montering

Disse brakettene er spesiallaget for å gi en perfekt takmontering av en LED-bar. For de fleste biler vil det passe best med bjelker i størrelsemål 100-140cm, men merk at bilen har stor påvirkning på hvilken bjelke som passer best. Her vil det være viktig å måle for å se hvilken bjelke som vil passe til din bil. Du kan se alle størrelse-diagrammer og monteringsveileder i tilleggsinformasjon fanen over. Brakettene er pulverlakkert rustfritt stål for lang levetid, og leveres med tyverisikre skruer.

Valg av brakett

Brakettene kan leveres til biler med, og uten takrails. Her vil du måtte velge den varianten som bilen din har. Når dette er valgt så vil du måtte måle bredden du vil få mellom brakettene hvor de skal monteres, og se at dette blir riktig med bjelken valgt. Til slutt må du velge en takbrakett avhengig av høyden. Her må du måle det høyeste punktet på bilen for å se hvor mye klaring du vil få mellom bjelken og taket. Brakettene kan leveres i flere høyder, slik at du finner varianten som passer akkurat til bilen din og bjelken du ønsker å montere. Ta gjerne kontakt for å få hjelp med valg av brakett og lykt til din bil.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 2 stk takbraketter, og alt tilhørende utstyr for monteringen.

Lazer Lamps logo

Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referansemerkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskatere. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års garanti.

Se alt fra Lazer

Ofte kjøpt sammen med dette produktet