Meny

Lazer Sidemonteringbrakett

  • Til racing og rally
  • Anerkjent av FIA
  • Til ST4 eller TR750

Veil pris: 1 699,-

Kampanjepris 799,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 1-4 på lager

Varenummer: LZ0061-SINGLE-LAMP-MOUNT

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Produktomtaler

Vær den første til å skrive en produktomtale her:

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Lazer Sidemonteringbrakett

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lazer Sidemonteringsbrakett

Brakett for bruk av svinglys. Perfekt til rally og racing.     

Dette er en brakett for montering av svinglys. Dem er spesialutviklet for rally og racing. Dem gir en enkel og profesjonell montering av Lazer Triple-R 750 eller ST4 lamper. Brakettene brukes hovedsaklig for å tilby lavtsittende sidebelysning da dette er en dødsone for andre ekstralys i panserhøyde. Dette gjør det lettere å takle de krappe svingene på kveldstid og gir et langt mer fyldig lysbilde og mer lys inn i svingen.          

Kombinert montering! 

Ønsker du en av verdens desidert beste lys-kombinasjoner for rally og motorsport, som også er anbefalt av M-Sport? Kombiner sidemonteringsbraketten med panserkittet fra Lazer for et perfekt lysbilde og vektdistribusjon.
Se panserkittet her

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk komplett sidemonteringsbrakett med quick release fester og bruksanvisning. Lyktene medfølger ikke og må kjøpes separat. 
Du kan se lyktene her:
Lazer ST4 Evo 
Lazer Triple-R 750 Standard
Lazer Triple-R 750 Elite

Lazer Lamps logo

Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referansemerkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskatere. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års ubetinget garanti.

Se alt fra Lazer

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt