Laster...

Lazer deksel Sentinel (gult)

  • Til Lazer Sentinel
  • Gult deksel
  • Perfekt til vinterføret
249 ,-

Inkl. mva

1-4 På lager
Varenummer
LZLC-YLW-0S9

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Farge lyktehus: Gul
  • Bruksområde: Tilbehør

Lazer deksel Sentinel (gult)

Deksel som gir et gulere lys, genialt for snøføret!

Sliter du med dårlige lys under tungt snøvær eller tåke? Da vil et gult deksel være til god hjelp. Med et gult deksel vil du endre fargen i lyset til et gult lys, som gjør underverker under snø og tåkeføret. Den gule fargen gir en større kontrast i lyset, og gir deg den gode sikten du trenger under krevende forhold.

Hva gjør dekslene så bra?

Dekslene er laget av akryl og gir lampene et ekstra lag med beskyttelse. Dekslene er svært enkle å montere med sin snap-on funksjon, slik at du enkelt og raskt kan ta på dekslene når du trenger de. Dekslene passer til Lazer Sentinel lampene.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk deksel.

Lazer Lamps logo

Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referansemerkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskatere. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års garanti.

Se alt fra Lazer
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser