Meny

Lazer Panserkit

  • Spesiallaget for rally
  • Til 4 stk lykter
  • Anerkjent av FIA
-40%

Veil pris: 7 199,-

Kampanjepris 4 299,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 1-4 på lager

Varenummer: LZ0060-

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Produktanmeldelse

Vær den første til å skrive en produktanmeldelse her:

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lazer Panserkit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lazer Panserkit 

Panserkit spesiallaget for rally.     

Panserkittet er spesialutviklet for rally og racing. Dette gir en enkel og profesjonell montering av fire stk ST8 lamper fra Lazer. Her har du en solid montering på panseret som holder under alle forhold. Med dette settet vil de to nederste lyktene peke rett frem, mens de to øverste vinkler ut som siden som vil gi ett rått lysbilde.   

Hva gjør dette produktet så bra? 

Panserkittet er anerkjent av FIA og består av freste aluminiumsfester som holder 4 kraftige lykter fast i panseret. Dette panserkittet gir mindre vindmotstand og bedre kjøling. Det er også veldig enkelt å montere og demontere etter ønske. Med fire ST8 lykter vil du få hele 33330 lumen og 1227m rekkevidde.    

Hva følger med i pakken?

Med i denne pakken får du en komplett panserbraket. Lyktene medfølger ikke og må kjøpes separat. Se lyktene her: Lazer ST8 Evo

Lazer Lamps logo

Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referansemerkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskatere. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års garanti.

Se alt fra Lazer

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt