Laster...

Lazer støttestag

Rating:
80 % of 100
  • Støtter opp lykten
  • Reduserer risting
  • Universal
249 ,-

Inkl. mva

50+ På lager
Varenummer
LZ1121K-SGL

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Farge lyktehus: Sort
  • Garanti: 5 år
  • Bruksområde: Tilbehør

Lazer støttestag

Solid støttestag for å støtte opp lykten.   

Støttestag fra Lazer lar deg stabilisere Lazer sine lykter og er svært enkle å montere. Støttestaget er designet slik at de vil passe i sporet over og under lampen, som lar deg montere støttestaget hvor du måtte ønske. Dette gjør at den monterte lampen blir langt mer stabil, og vibrasjon i lysbilde reduseres betydelig.

Hva gjør dette produktet så bra? 

Støttestaget er svært solid og hjelper til med å støtte opp din Lazer lampe. Støttestaget er laget til ST, Triple-R og T-serien til Lazer. Staget har en veldig god kvalitet og kan bøyes opptil 90 grader slik at du kan montere den både horisontalt og vertikalt på bilen.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk støttestag og skruer for montering.

Lazer Lamps logo

Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referansemerkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskatere. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års garanti.

Se alt fra Lazer

Anbefalt tilbehør

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser