Laster...

Lazer lyktestag

Rating:
100 % of 100
  • Støtter opp lyktene
  • Skjøt lyktene sammen
  • Universale
 249,-

Inkl. mva

5+ På lager
Varenummer
LZ1120K

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Farge lyktehus: Sort
  • Garanti: 5 år
  • Bruksområde: Tilbehør

Lazer lyktestag

Solide lyktestag for å skjøte lyktene sammen.   

Lyktestagen fra Lazer lar deg feste to lamper sammen via de eksisterende "skinnene" i over og underkant av lyktehuset. Dette gjør at de monterte lampene blir langt mer stabile. Det vil også hjelpe betraktelig på vibrasjon og risting i lysbildet. Lazer støttestag passer til alle lyktene fra Lazer.   

Hva gjør dette produktet så bra? 

Lyktestagen er svært solid og hjelper til med å støtte opp dine Lazer lamper. De har en veldig god kvalitet og ved å skjøte lyktene sammen gjør man begge lyktene om til én lykt. Det vil da også kun være behov for en festebraket per lykt.  

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk Lyktestag og skruer for montering. 

Lazer Lamps logo

Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referansemerkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskatere. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års garanti.

Se alt fra Lazer

Anbefalt tilbehør