Meny

Lazer relésett (Singel)

  • Komplett relésett
  • Til én lykt
  • Plug and play
699,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

Varenummer: LZ8226-12V-SW-H

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Produktanmeldelse

Vær den første til å skrive en produktanmeldelse her:

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lazer relésett (Singel)

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lazer relésett (Singel)

Komplett relèsett til én stk lykter.    

Lazer sine lamper som er godkjent for bruk som ekstralys leveres ikke med relésett. Vi anbefaler derfor å kjøpe med dette plug and play relésettet fra Lazer for en enkel og god montering. Dette relésettet har kun en kontakt til en lampe og brukes når man velger å montere en enkel Lazer lykt.      

Spesialtilpasset  

I fanen over kjøpsknappen kan man velge ulike relèsett utfra hvilke lamper du ønsker. Dersom man har en stk Lazer ST4 lampe for eks, så velger man relésettet for ST-4, ST-8 og T2-R lamper. Relésettet fra Lazer er spesialtilpasset lyktene og anbefales å ta i bruk for en enklere montering. Dette er spesielt viktig om man skal ha en RS lampe da denne har en egen DRL-funksjon som trenger en spesialtilkobling.

Teknisk informasjon 

Kontakten som er brukt på dette relésettet heter "TE-Superseal". Denne kontakten er standard kontakt på alle Lazer sine lamper.

Hva følger med i pakken?

I denne pakken følger det med ett komplett relésett med bryter og en kontakt til en lykt.

Lazer Lamps logo

Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referansemerkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskatere. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års ubetinget garanti.

Se alt fra Lazer

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt