Laster...

Lazer grillkit Land Rover Defender (2020+) ( Linear 18)

  • Modelltilpasset
  • Til Lazer Linear 18
  • Unik og pen montering
 1 199,-

Inkl. mva

5+ På lager
Varenummer
LZGM-DEF18-01K

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Bruksområde: Tilbehør
  • Bilmerke: Land Rover
  • Bilmodell: Defender

Lazer grillkit Land Rover Defender (2020+) ( Linear 18)

Modelltilpasset grillkit for en innfelt og skjult montering

En innfelt montering er blant de mest populære måtene å montere ekstralys, og gir en skjult og stilren montering av ekstralyset. Det er ikke alltid like enkelt å få til en slik montering, men med modelltilpasset grillkit fra Lazer blir dette langt enklere. Her får du en ferdig løsning for bilen din for en enkel og god montering.

Hva er fordelene med en innfelt montering?

Det er mange fordeler med en innfelt montering. Mange ønsker at ekstralyset ikke skal påvirke designet på bilen, og med en innfelt montering slipper man akkurat dette. Lampen blir skjult vekk, men gir allikevel et fantastisk fjernlys. I tillegg blir lampen mer tyverisikker og beskyttet når den felles inn i grillen.

Hvilken lamper passer dette grillkittet?

Dette grillkitet er beregnet for 1 stk Lazer Linear 18 Elite

Lazer Lamps logo

Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referansemerkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskatere. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års garanti.

Se alt fra Lazer
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser