Laster...

Godkjente LED lyskastere

Hvis du ønsker å se og bli sett i mørket, så er godkjente LED lyskastere en av de beste investeringene du kan gjøre.

Vi har mange alternativer, og for deg som ønsker fenomenale lyskastere som er godkjent for veibruk og lar deg se langt fremover og utover sidene så du kan unngå ulykker, har vi trukket frem våre topp valg.

Viktig: 3 ting du må vite når du velger lyskaster!

1. Er lyskasteren godkjent?
2. Salt, vann og snø tærer på produktet – er det et kvalitetsprodukt som tåler en norsk vinter?
3. Er det kvalitetsglass som sprer lyset der du vil ha det?
Obs! Det er mange billige produkter på markedet som ikke holder mål. Når du kjøper et av de billige, ofte Kina importerte merker, så kan du forvente at produkter slutter å virke etter en stund, at noen av lysdiodene blir mørke, og at lyset sprer seg i gale retninger så du får liten effekt.

Ekstralys er en kvalitetsleverandør! Vi leverer kun merker som er anerkjente i markedet, og som tåler en norsk høst og vinter.

Her er 3 lyskastere som vi anbefaler til personbiler. Disse er alle:

1. Godkjente for veibruk i Norge – vi kan levere godkjenningsbevis til ditt merkeverksted hvis det trengs.
2. Kvalitetsprodukter som vi står for – med 5 års garanti – eller mer!
3. Høykvalitets optikk som gir deg lys nøyaktig der du vil ha det!


Lazer ST-4

Dette er lykten for deg som kjører mye på mørke veier og vil ha godt lys fremover og en del ut på sidene så du ser dyr langs veien.

ST-4 er en av våre bestselgende og godkjente LED Ekstralys. Med hele 3940 effektive lumen, 485 meter kastelengde og et kombinert lysbilde er ST-4 det ultimate fjernlyset for alt slags føre.

Lazer produseres i England med rent aluminiumshus, pustende gore-tex ventil, elektronisk termisk beskyttelse og nærmest uknuselig polycarbonat glass. Alle Lazer lykter leveres med 5 års ubetinget garanti.

Klikk for å se mer informasjon om denne lykta.


Rigid SR10 LED (E-Merket)

En lavprofil lykt med enormt bra lysstyrke og et fantastisk lysbilde.

SR10 er en kundefavoritt ettersom lampen kun er 4cm høy og svært enkel å montere skjult. SR10 har et lysbilde som imiterer klassiske tusenmetere, men lyser hele 718 meter langt med en effekt på 3750 effektive lumen.

Lykten kommer med lysmønsteret Klassisk spot som gir et lignende lysbilde du finner i en tradisjonell tusenmeter. Den lyser langt og ikke veldig bredt, men nok strølys til å få med seg detaljene langs veien.

Klikk for å se mer informasjon om denne lykta.


KC Hilites Gravity LED

Klassisk lykt med et utrolig lysbilde – med 23 års garanti!

Lysstrålen er en kombinasjon av bredde og lengde og gir et svært godt lysbilde. Lysstyrken blir en mellomting av xenon og halogen, med 2100 lumen. Den lyser hele 724 meter langt!

Amerikanske KC Hilites produserer disse fantastiske LED fjernlyskasterne med godkjenning for bruk i Norge. De som har hatt halogen eller xenon-tusenmetre før blir helt sjokkert over forskjellen – disse er i en klasse for seg selv!

Klikk for å se mer informasjon om denne lykta.

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser