Meny

Lumen H9 4300k LED Tåkelyspære

  • LED 25w
  • 4300k hvit
  • Fint til tåkelys
299,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 10+ på lager

Varenummer: 13111-9

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

 

14912-ul-hvit250x250.jpgLED og canbus (pæresjekk)

Pærene kalles 30w eller 60w og det er et modellnavn. Reelt forbruk er nærmere 10w og dermed vil man ha behov for å lure bilens pæresjekk (hvis din bil har dette), fordi strømforbruket er for lavt. Vi har en enkel løsning for dette, som kan kjøpes her.

 

Pæredimensjoner:

  • Total pærelengde 60 mm.
  • Fra basen til pæretupp 42 mm.
  • Diameter pærehode 18 mm

 

Produktomtaler

Vær den første til å skrive en produktomtale her:

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Lumen H9 4300k LED Tåkelyspære

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen H9 4300k LED Tåkelyspære

LED-pærer perfekt til tåkelys. 

Er du lei av gule lys i tåkelysene på bilen din? Da har vi pæren for deg. Få skikkelig flotte og moderne tåkelys med denne LED pæra. Den gir et flott, hvitt og kraftig lys som passer perfekt til original xenon.

Kraftig LED-pære

De fleste velger denne pæren for å gå et lys som matcher andre LED eller xenonpærer på bilen, men som ikke ønsker å investere i ett xenonsett. Pærene har en fargenyanse på 5000k som gir et pent hvitt lys, som skal matche original xenon. Sammenlignet med halogen får du tilsvarende eller mer lumen.

Perfekt til tåkelys

Denne pæretypen lyset godt i tåkelysene og gir deg et moderne utseende på bilen din, som er nettopp det dette produktet handler om. I hovedlys er den da ikke å anbefale da den ikke klarer å fokuserer lyset riktig, og vil gi deg en dårlig løsning. I tåkelys derimot er den perfekt! 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk pære med 2 års garanti.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov.

Ta bare en titt her

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt