Meny

Lumen H3 LED Tåkelyspære

  • LED 7,5w
  • Perfekt i tåkelys
  • Kaldhvit, 6000k
249,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 10+ på lager

Varenummer: 13028

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

 

14912-ul-hvit250x250.jpgLED og canbus (pæresjekk)

Pærene kalles 30w eller 60w og det er et modellnavn. Reelt forbruk er nærmere 10w og dermed vil man ha behov for å lure bilens pæresjekk (hvis din bil har dette), fordi strømforbruket er for lavt. Vi har en enkel løsning for dette, som kan kjøpes her.

 

Pæredimensjoner:

  • Total pærelengde 50 mm.
  • Fra basen til pæretupp 39,5 mm.
  • Diameter pærehode 12,5 mm

 

Produktomtaler

Vær den første til å skrive en produktomtale her:

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Lumen H3 LED Tåkelyspære

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen H3 LED Tåkelyspære

LED-pærer perfekt til tåkelys. 

Er du lei av gule lys i tåkelysene på bilen din? Da har vi pæren for deg. Få skikkelig flotte og moderne tåkelys med denne LED pæra. Den gir et flott, hvitt og kraftig lys som passer godt sammen med andre LED eller xenonprodukter.

Kraftig LED-pære

De fleste velger denne pæren for å gå et lys som matcher andre LED eller xenonpærer på bilen, men som ikke ønsker å investere i ett xenonsett. Pærene har en fargenyanse på 6000k som gir et pent kaldhvitt lys, med et hint av blåskjær. Pæren kalles 7,5w og har prisme foran som sender lyset i retningen den pekes. Dette gir sterkere lys fremover enn på gamle LED typer. Sammenlignet med halogen får du tilsvarende eller mer lumen. 

Perfekt til tåkelys

Denne pæretypen lyset godt i tåkelysene og gir deg et moderne utseende på bilen din, som er nettopp det dette produktet handler om. I hovedlys er den da ikke å anbefale da den ikke klarer å fokuserer lyset riktig, og vil gi deg en dårlig løsning. I tåkelys derimot er den perfekt! 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk pære med 2 års garanti som kan brukes både på personbil, og tyngre kjøretøy. 

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov.

Ta bare en titt her

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt