Meny

Lumen H10 Xenonlook

  • Halogen
  • Hvitere lys
  • E-merket

Veil pris: 199,-

Kampanjepris 169,-

Inkl. mva

Lagerstatus: Kommer på lager

Varenummer: 14013

Daglig

levering

Supersalg!

22.–28. april

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

NB!!- H10 er identisk pæresokkel med HB3 og kan derfor benyttes om hverandre. Forskjellen ligger kun i wattstyrke. F.eks: H8 er 35w originalt og H11 er 55w. Dette produktet er HB3 pærer som vi har oppgitt som H10, så du kan finne frem til det lettere.


Produktomtaler

Vær den første til å skrive en produktomtale her:

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Lumen H10 Xenonlook

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen H10 Xenonlook

Halogenpærer med hvitere lys. 

Frisk opp bilen din med nye pærer. Disse halogenpærene er dekket av ett blått belegg og har en blanding av xenon og halogengass, Dette gir pærene et hvitt lys på 4300k som etterligner fargen i originale xenonpærer. Her får du ett kraftig hvitt lys ved bare et enkelt pærebytte. 

Hva gjør xenonlook så bra?  

Pærene er E-merket og derfor også godkjent for veibruk. Siden dette er halogenpærer så vil denne pæren heller ikke skape feilmeldinger slik som LED og xenon kan gjøre. Få ett hvitere lys uten mye modifiseringer på bilen og ekstra jobb. Dem passer også perfekt sammen med andre LED og xenonpærer. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk pærer. Pærene er for 12v spenning og passer utmerket for personbiler.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov.

Ta bare en titt her

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt