Meny

Lumen Alert retningsbestemt LED varsellys

  • LED Varsellys
  • Godkjent
  • Slim design
699,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 40128-H

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Tekniske spesifikajsoner:

- Godkjenning: ECE R65 og R10

- Spenning: 10-30 volt

- IP 67 sertifisert

- Garanti: 1 år

- Dimensjoner: 32mm x 120mm x 13mm


Oppkobling:

- Rød kabel: Konstant positiv spenning (9-32v)

 -Sort kabel: Jord (-)

- Gul kabel: Støtes mot positiv (+) for å bytte program og for å synkronisere modulene. For å syknronisere modulene så serie/paralellkobles ledningene, hold så gul ledning mot pluss-pol i 4 sekunder. Modulen vil skru seg av i ett sekund for å indikere at de nå er synkronisert. For å bytte program når synkronisert må man serie/paralellkoble alle gule ledning sammen og støte mot en pluss-pol.

- Grønn kabel: Denne aktiverer "Wigg-Wagg" funksjon når modulene er synkronisert. Dette gjør at modulene vil blinke anne hver gang. For å aktivere denne funksjonen tar du grønn leder fra én av modulene og koblet til konstant pluss strøm.

- Tips: Det er tilstrekkelig å koble kun sort til jord og rød via en av/på bryter. Da kjører modulen et fast blinkeprogram når den slås av og på.

Produktomtaler

Vær den første til å skrive en produktomtale her:

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Lumen Alert retningsbestemt LED varsellys

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen Alert retningsbestemt LED varsellys

Godkjent varsellys i LED.

Få et svært prisgunstig retningsbestemt varsellys i LED. Den lyser kraftig og har svært god kvalitet. Størrelsen gjør den enkel å montere der du trenger den, og du får ett flott oransje lys med innebygde lysmønster.

Hva gjør lampen så bra?

Lumen Alert slim er et varsellys som er godkjent for veibruk i Norge. Den er også radiostøysikker og kommer i blå og oransje farge. Alle funksjonene er er bygd inn i lampen og styres ved å koble opp ledningene til en bryter. Den kan brukes både på 12v og 24v, og kan synkroniseres om man ønsker flere moduler. Varsellyset har en IP-sertifisering på IP67 som gjør at vann og støv ikke kommer inn.

Hva følger med? 

Med i pakken får du 1 stk retningsbestemt varsellys med pakning og rustfrie skruer. 

 

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov.

Ta bare en titt her

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt