Fraktalternativer

Vi er stolte av å kunne ekspedere og sende ordren din fortløpende, gjerne samme dag som du bestiller. Ordrer som kommer inn før kl 12 blir normalt sendt samme dag (mandag til fredag).

  • Brevpakke – et raskt og rimelig alternativ for å frakte små pakker. Vi har lagt øvre grense for brevpakke på 1 kg, over dette er servicepakke et bedre alternativ. Brevpakke er et økonomisk og raskt produkt fra posten. Det har en bakside – ingen forsikring. Vi som sender over tusen brevpakker i året opplever at noen få brevpakker forsvinner og blir borte, selv om det er sjeldent. Når du velger brevpakke kan du regne med svært rask levering over hele landet, men du må også påregne at forsinkelser kan oppstå, uten at verken avsender eller Posten Norge kan spore pakken. Vi vil i slike tilfeller be deg vente opp til 14 virkedager, slik at pakken eventuelt kan komme i retur til oss, eller komme frem til deg. Ønsker du et tryggere produkt bør du velge servicepakke eller bedriftspakke, der er pakken forsikret og sporbar.
  • Servicepakke – Det mest brukte fraktalternativet. Relativt rimelig, har sporingsnummer og er forsikret. Vanlig fremsendingstid er 1–3 dager*. Du får tilsendt sporingsnummer på e-post når du bruker servicepakke.
  • Bedriftspakke – Opprinnelig beregnet til bedrifter og er et av postens raskeste fraktalternativer. Leveres på døra hos dagbetjent butikk eller hus med 1–4 dager fremsendingstid. *Sporingsnummer blir sendt til deg per e-post.
  • Ekspress over natt – Postens raskeste levering. Posten Norge garanterer for at pakken blir levert én dag etter utsending fra oss. Sporingsnummer blir sendt til deg per epost.

Det er da noen postnummer i Norge hvor det vil ta to dager.
OBS! Utkjøring på lørdag koster 130 kr + mva i tillegg til ekspressgebyret og må legges til totalsum. Nettbutikken støtter ikke dette og pakken blir levert på mandag, hvis ikke annet er avtalt. Ta kontakt.

Andre fraktalternativer som f.eks. Schenker eller DHL kan bestilles ved behov.

Ordrer som kommer inn før kl 12 blir normalt sendt samme dag (alle hverdager).

*Fremsendingstiden er satt etter Posten Norges normale leveringstider. Avvik kan forekomme på noen strekninger.

 

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser